«Ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ για τον Λυκογιάννη»
Μετά την ΑΕΚ, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπάμπη Λυκογιάννη
Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ημέρες, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Μπάμπη Λυκογιάννη από την Κάλιαρι.
Βέβαια, με δημοσίευμα του το «Tutto Mercato», προσέθεσε τον ΠΑΟΚ στους υποψήφιους «μνηστήρες» για τον Έλληνα μπακ.
Οι Ιταλοί σημειώνουν πως αμφότεροι οι «δικέφαλοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, ενώ τονίζει πως η «Ένωση» είναι αυτή που έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του 31χρονου.
Ο 31χρονος Λυκογιάννης έχει συμβόλαιο με την Μπολόνια μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι πλέον στα πλάνα του προπονητή της ομάδας, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μοιράσει και 2 ασίστ.
- Κένυα: Τουλάχιστον 23 πνίγηκαν από τις ξαφνικές πλημμύρες που έπληξαν το Ναϊρόμπι
- Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσης
- Άρης: Αλλάζει την άμυνα ο Γρηγορίου ενόψει Ατρομήτου
- Στις φλόγες φορτηγό στη Θεσσαλονίκη που μετέφερε ψυκτικό υγρό
- Ο εμβληματικός Χρήστος Καλαβρούζος μπαίνει στους Αθώους: Ο ρόλος – κλειδί στη μεταμόρφωση του Τουρκόγιαννου
- Καταφύγια πολυτελείας, όπλα, ιατρικές προμήθειες – Πώς προετοιμάζονται οι κροίσοι για τον «Αρμαγεδδώνα»
