Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ημέρες, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Μπάμπη Λυκογιάννη από την Κάλιαρι.
Βέβαια, με δημοσίευμα του το «Tutto Mercato», προσέθεσε τον ΠΑΟΚ στους υποψήφιους «μνηστήρες» για τον Έλληνα μπακ.
Οι Ιταλοί σημειώνουν πως αμφότεροι οι «δικέφαλοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, ενώ τονίζει πως η «Ένωση» είναι αυτή που έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του 31χρονου.
Ο 31χρονος Λυκογιάννης έχει συμβόλαιο με την Μπολόνια μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι πλέον στα πλάνα του προπονητή της ομάδας, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μοιράσει και 2 ασίστ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.