Ατλέτικο Μαδρίτης: Ιστορικό ρεκόρ με 14 συνεχόμενες νίκες και μόλις 8 γκολ παθητικό
Η Ατλέτικο Μαδρίτης έσπασε ακόμη ένα ρεκόρ στην ιστορία της, πετυχαίνοντας 14 συνεχόμενες νίκες, έχοντας, μάλιστα, δεχθεί μόλις 8 γκολ!
Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ιστορίας της. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση της La Liga, έχοντας ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν, ενώ με τρεις συνεχόμενες νίκες έχει καταφέρει να ανέβει και στην ενδέκατη θέση της League Phase του UEFA Champions League. Με 12 βαθμούς, βέβαια, την ώρα που η δεύτερη Μπαρτσελόνα έχει 15!
Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε νίκησε 1-0 την Οσασούνα, με γκολ του Χούλιαν Άλβαρεζ στην αρχή του δεύτερου μέρους. Οι Ροχιμπλάνκος, από την αρχή των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, τον Αύγουστο, μέχρι και σήμερα, έχουν ηττηθεί μόνο σε τρία ματς. Από Μπενφίκα και Λιλ, για το Champions League και στην έδρα της Μπέτις, για το πρωτάθλημα.
Ταυτόχρονα, οι «Ροχιμπλάνκος» μετρούν 14 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα, ένα σερί που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Σε αυτό το διάστημα, έχουν πετύχει 35 γκολ και έχουν δεχθεί, μόλις, οκτώ!
Το σερί της Ατλέτικο:
Βικ – Ατ. Μαδρίτης 0-2
Ατ. Μαδρίτης – Λας Πάλμας 2-0
Παρί Σεν Ζερμέν – Ατ. Μαδρίτης 1-2
Μαγιόρκα – Ατ. Μαδρίτης 0-1
Ατ. Μαδρίτης – Αλαβές 2-1
Σπάρτα Πράγας – Ατ. Μαδρίτης 0-6
Βαγιαδολίδ – Ατ. Μαδρίτης 0-5
Κασερένιο – Ατ. Μαδρίτης 1-3
Ατ. Μαδρίτης – Σεβίλλη 4-3
Ατ. Μαδρίτης – Σλόβαν 3-1
Ατ. Μαδρίτης – Χετάφε 1-0
Μπαρτσελόνα – Ατ. Μαδρίτης 1-2
Μαρμπέγια – Ατ. Μαδρίτης 0-1
Ατ. Μαδρίτης – Οσασούνα 1-0
Η επένδυση της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Σιμεόνε
Η σεζόν 2024/2025 δεν είναι μία τυχαία σεζόν για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι η πρώτη μετά από πολλά χρόνια που η ομάδα της πρωτεύουσας έχει κάνει μεγάλη επένδυση δαπανώντας εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση του ρόστερ.
Δαπανήθηκαν περί τα 200 εκατομμύρια για να αποκτηθούν, ο Χούλιαν Άλβαρεζ, ο Κόνορ Γκάλαχερ, ο Ρόμπιν Λε Νορμάν και ο Αλεξάντερ Σόρλοθ. Όλοι, βασικά γρανάζια της εφετινής ομάδας.
Και, φυσικά, απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός τεχνικός έκλεισε 13 χρόνια στον πάγκο της Ατλέτι και με απόλυτη συνέπεια στο πλάνο του, την οδηγεί ξανά στην κορυφή. Και μπορεί εγχώρια να το έχει καταφέρει ξανά, ωστόσο στην Ευρώπη έχει φτάσει δύο φορές στην πηγή (τελικός UCL 2014 και 2018) και νερό δεν έχει πιεί. Για να δούμε…
- Οταν ο Τσιτσιπάς έδωσε για δίπλωμα το 2021 και κόπηκε – Είχε αγοράσει Τesla και δεν μπορούσε να το οδηγήσει
- Λίβανος: Οι IDF άνοιξαν πυρ κατά της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ – Ανακοίνωση καταδίκης από την UNIFIL
- Επένδυση Φλωρίδη στη συκοφαντία και τον κοινωνικό αυτοματισμό – «Μαζεύει» τα περί εγκληματικής οργάνωσης
- Η σιωπή του Λανουά για τις επίμαχες φάσεις της Τούμπας δικαιολογεί απόλυτα τις διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Άρης
- Πέθανε στα 55 της η συγγραφέας των best seller Σόφι Κινσέλα – H «μητέρα» της shopaholic Μπέκι Μπλούμγουντ
- Ουγγαρία: Δεν θα δεχτούμε «ούτε έναν μετανάστη», απειλεί ο Όρμπαν – Αψηφά τη νέα συμφωνία της ΕΕ



