H Athens Kallithea πήρε ισοπαλία με 2-2 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Μάσιμο Ντονάτι έκανε λόγο για καταπληκτική εμφάνιση ενώ τόνισε πως η ομάδα του άξιζε και κάτι περισσότερο.
Όσα είπε ο Ντονάτι:
«Είχαμε μία καταπληκτική εμφάνιση. Αξίζαμε ενδεχομένως και κάτι παραπάνω από το παιχνίδι αυτό. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτό το αποτέλεσμα είναι μια νέα αρχή για εμάς σήμερα.
Ο βαθμός είναι καλός σήμερα, αλλά οι οκτώ ισοπαλίες όχι. Αξίζαμε περισσότερους βαθμούς, αλλά κάποιες αποφάσεις μας στέρησαν τουλάχιστον 5-6 βαθμούς. Αυτούς θα κυνηγήσουμε στον δεύτερο γύρο.
Είναι δύσκολο να εξηγήσω γιατί δεν έχουμε περισσότερους βαθμούς σε παιχνίδια με ομάδες που ήταν στα μέτρα μας. Ξαναλέω έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Έχουμε πάρει ένα μόλις πέναλτι και δεν μας έχουν δώσει τουλάχιστον 4-5 ακόμα. Είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε πολλούς πόντους στον δεύτερο γύρο».
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια