Ανασκαφές… του Σεργκέι Λαβρόφ στη… μύτη του και τα «γαλλικά» όταν του πάτησαν το πόδι (βίντεο)
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, έγινε σε μια μόλις μέρα πρωταγωνιστής σε δύο -μάλλον αμήχανα- βίντεο
Όταν σε γράφουν οι κάμερες αλλά δεν το ξέρεις… παθαίνεις ότι και ο Σεργκέι Λαβρόφ.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας έγινε σε μια μόλις μέρα πρωταγωνιστής σε δύο -μάλλον αμήχανα- βίντεο τα οποία έγιναν viral.
Ο πόνος του Σεργκέι Λαβρόοφ όταν του πάτησαν το πόδι
Το πρώτο περιστατικό που κατέγραψαν οι κάμερες κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής των BRICS στο Καζάν έχει ως εξής: ενώ ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν μιλούσε και από πίσω καθόταν ο Σεργκέι Λαβρόφ ξαφνικά πέρασε ένας μυστηριώδης άνδρας που πάτησε το πόδι του 74χρονου κορυφαίου διπλωμάτη του Κρεμλίνου, προκαλώντας του πόνο.
Ο Λαβρόφ σήκωσε το κεφάλι για να δει ποιος είναι, προσπαθώντας να την αναγνωρίσει, αλλά ο άνδρας πέρασε γρήγορα από μπροστά του.
Ορισμένοι παρατήρησαν στο βίντεο ότι ο μορφασμός του Λαβρόφ συνοδεύτηκε και από μια βρισιά «γα….. ηλ….».
Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο:
Όταν ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας έκανε… ανασκαφές στην μύτη του
Σε άλλο πλάνο επίσης ο Σεργκέι Λαβρόφ πιάστηκε να κάνει… ανασκαφές την μύτη του, μια μάλλον κίνηση που αν το είδε ίσως και να του προκάλεσε αμηχανία.
Russian Foreign Minister Sergei Lavrov upholding the diplomatic protocol
Part 1 pic.twitter.com/Mwm2F117E1
— Euromaidan Press (@EuromaidanPress) October 24, 2024
Η σύνοδος των BRICS
Η ομάδα BRICS είναι ένας διακυβερνητικός οργανισμός που περιλαμβάνει τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, την Κίνα, τη Νότια Αφρική και άλλες χώρες, όπως το Ιράν, η Αίγυπτος, η Αιθιοπία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Οι επικριτές λένε ότι ο Πούτιν επιδιώκει να αξιοποιήσει τις BRICS ως εργαλείο για να υπονομεύσει τη Δύση και να συγκεντρώσει υποστηρικτές εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου του στην Ουκρανία και της δαγκωματιάς των οικονομικών κυρώσεων.
Αλλά η σύνοδος κορυφής στο Καζάν απέτυχε να τον υποστηρίξει σε οποιαδήποτε δήλωση για να δικαιολογήσει τον πόλεμο, ούτε οι εθνικοί ηγέτες υποστήριξαν την τολμηρή προσπάθειά του να δημιουργήσει ένα νέο νόμισμα που θα ανταγωνίζεται το δολάριο των ΗΠΑ.
- Νέα Αριστερά: Ζητεί την άμεση αποπομπή Τσιάρα μετά την αποκάλυψη της νέας δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Χάος στο Κλάπαμ του Λονδίνου από viral «link-up» στο TikTok
- Δίκη Τεμπών: Αυτεπάγγελτη δικογραφία για κακούργημα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Δήλωση Φλωρίδη
- Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας: Ζωντανά από MEGA, MEGA Play, MEGA News
- Τέλος η Δρακάκη από τον Ολυμπιακό
- ΝΑΤΟ: Ο πόλεμος ΗΠΑ – Ισραήλ κατά του Ιράν, διαλύει για πάντα την Βορειοατλαντική Συμμαχία





