
To νέο τεύχος του περιοδικού Harper’s Bazaar Greece κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ της Κυριακής
Αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ αυτής της Κυριακής 20 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού Harper's Bazaar Greece.
Ο κόσμος του στυλ ξεδιπλώνεται στις σελίδες του μεγαλύτερου περιοδικού μόδας που μας μεταφέρει τον παλμό από τις σημαντικές μητροπόλεις του κόσμου.
Με τα πρώτα ευφάνταστα κομμάτια των συλλογών cruise να κάνουν την εμφάνισή τους στις βιτρίνες, ανατρέχουμε στις επιδείξεις που έγιναν σε εμβληματικές πόλεις όπως το Λονδίνο, η Βαρκελώνη, η Μασσαλία και η Βενετία και αποτυπώνουμε τα σύνολα που θα φορεθούν όχι μόνον φέτος, αλλά για πάντα.
Το “μαγικό χαλί” της κομψότητας δεν θα μπορούσε να μην περάσει από την σημαντικότερη μητρόπολη της μόδας, το Παρίσι. Εκεί, φωτογραφήσαμε την υπέροχη Julia Bergshoeff με ρούχα και αξεσουάρ που αποπνέουν ελευθερία, δημιουργικότητα αλλά και αυτό το χαρακτηριστικό στυλ που κάνει τις Γαλλίδες να αποτελούν πηγή έμπνευσης και πρώτυπα κομψότητας παγκοσμίως.
Κομψότητας συνέχεια, με τους προβολείς να πέφτουν σε ένα αξεσουάρ που άλλοτε θεωρείτο απαραίτητο, αλλά μέχρι πρότινος αδιάφορο. Τα γάντια, επανέρχονται φέτος με ρόλο πρωταγωνιστή και δεν λείπουν από τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί έως και τις πασαρέλες.
Οι γυναίκες που τολμούν να σπάσουν τα στερεότυπα δεν λείπουν από κανένα τεύχος του Ηarper’s Bazaar Greece. Συναντήσαμε τον θρύλο της δημοσιογραφίας Tina Brown, και συζητήσαμε μαζί της για τις σημαντικές αποφάσεις που την καθιέρωσαν στην κορυφή, το μεγάλο της λάθος αλλά και τα νέα της σχέδια. Τα επόμενά της βήματα καθώς και τα μυστικά της επιχειρηματικής της πορείας ξετύλιξε και η δημοφιλής σχεδιάστρια Tory Burch, αφού μετά από ένα διάστημα διακριτικής απουσίας, επιστρέφει δυναμικά και πιο ανανεωμένη από ποτέ.
Από τον χώρο της τέχνης, συνομιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Δύο καλλιτέχνες που χάρη στην ευαισθησία της ψυχής και το ταλέντο τους καταφέρνουν να κερδίζουν πάντα την προσοχή και τον θαυμασμό μας.
- Γάζα: Τουλάχιστον 11 νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά εξαιτίας ισραηλινών πληγμάτων
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
- Κυβερνητική στήριξη στον Μακάριο Λαζαρίδη και… τελικός κριτής η κοινωνία
- Ζελένσκι: Με τον πόλεμο στο Ιράν οι διαπραγματευτές των ΗΠΑ δεν έχουν χρόνο για την Ουκρανία
- Ένας μήνας με πλαφόν σε καύσιμα και 63 αγαθά: Συγκρατήθηκαν οι τιμές; Ούτε καν
- Πάτρα: 44χρονος έκλεψε μηχανή για να «διαδώσει τον λόγο του Θεού» – Έκανε βόλτες μέχρι τα Καλάβρυτα

