Βίκυ Βολιώτη: «Από μικρή είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου την υιοθεσία, δεν μου ήρθε ουρανοκατέβατη»
Συνέντευξη στην εκπομπή «The Weekenders» του ΑΝΤ1 έδωσε η Βίκυ Βολιώτη.
Η Βίκυ Βολιώτη σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την κόρη της Άννα, την οποία υιοθέτησε πριν κάποια χρονια.
Πώς σχολιάζει την βία των ανηλίκων
«Δεν νομίζω ότι είναι ένα φαινόμενο το οποίο εμφανίστηκε ξαφνικά τώρα το τελευταίο δίμηνο, τρίμηνο, νομίζω ότι απλώς τώρα του δίνουμε πιο πολύ προσοχή, ακούγονται περισσότερο, βγαίνουν στη δημοσιότητα. Είναι πολυπαραγοντικό το θέμα, έχει σίγουρα να κάνει με το περιβάλλον του σχολείου.
Το σχολείο έχει πάψει να είναι ένας χώρος όπου μαζευόμαστε για να έρθουμε σε επαφή με τη γνώση, την παιδεία, την καλλιέργεια και την εξοικείωσή μας με το κοινωνικό σύνολο. Νομίζω ότι απλώς είναι ένας χώρος συγκέντρωσης και φύλαξης παιδιών.
Αλλά νομίζω ότι έχουμε κι εμείς μεγάλη ευθύνη οι γονείς, σίγουρα είναι και τα social.
Η κόρη μου δεν μπαίνει στα social
«Η Άννα δεν έχει κινητό ακόμα και δεν το ζητάει. Δεν έχει tablet δικό της και όταν είμαι με την Άννα φροντίζω να είμαι μαζί της και να κάνουμε παρέα. Μου φαίνεται τρελό, δηλαδή, να πάμε, ας πούμε το καλοκαίρι να πάμε να φάμε κάπου, σε μία ταβέρνα και να της δώσω το κινητό.
Βλέπω τα παιδιά πολλές φορές δε σηκώνουν το κεφάλι από το κινητό ή το tablet. Παρατηρώντας μαθαίνουμε τον κόσμο, όταν δεν παρατηρείς τον κόσμο τι ικανότητες και την εφόδια έχεις για να αντιμετωπίσεις κοινωνικά τον κόσμο;», είπε η Βίκυ Βολιώτη.
Πώς προχώρησε στην υιοθεσία της κόρης της
«Το σκεφτόμουν από μικρή αυτό. Είναι κάτι το οποίο είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ότι αν κάνω παιδιά, αν θελήσω παιδιά, θα μου άρεσε να υιοθετήσω, είναι κάτι το οποίο δεν ήρθε ουρανοκατέβατο ή από ανάγκη».
- Άννα Βίσση: Η αποθεωτική πρεμιέρα για τα 10 χρόνια «Hotel Ερμού»
- Κακοκαιρία Byron: Ξεπέρασε τα 260 χιλιοστά το ύψος της βροχής στη Βλυχάδα Αττικής
- Αυστραλία: Οι αρχές καλούν χιλιάδες ανθρώπους να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους λόγω πυρκαγιών
- Κοινωνική έρευνα και Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ολυμπιακός: Έχουν απομείνει λιγότερα από 800 εισιτήρια – Πάει για sold out και το ματς με τον ΟΦΗ
- Γιατί ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο ο Πάντερ στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα



