Άρης: Η επιστροφή του Φρίντεκ
Ο Τσέχος μπακ ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και διεκδικεί, μαζί με τον Χουάνκαρ, τη θέση στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, στο παιχνίδι με την Καλλιθέα
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα ξεκινήσουν από την Τρίτη (15/10) την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα, ενώ ο Άκης Μάντζιος θα προχωρήσει, πιθανότατα, σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα.
Μια εκ των οποίων δεν αποκλείεται να είναι και στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Ο Φρίντεκ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ενώ μαζί με τον Χουάνκαρ διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.
Ακόμα, ερωτηματικό αποτελεί το αν θα επιστρέψει στη δεξιά πλευρά της άμυνας ο Μάγιο, που αποθεραπεύτηκε, ή αν ο προπονητής του Άρη διατηρήσει τον Μοντόγια. Τέλος, ο Βέλεθ αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις από το ιατρικό τιμ του Άρη, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.
Στο «Δασυγένειο» ο Κουάισον
Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν την ευκαιρία να πάρουν «ανάσες» ενόψει της δύσκολης συνέχειας, μετά το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος, δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και με τον Ρόμπιν Κουάισον.
Ο Σουηδός επιθετικός θα βρεθεί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου», καθώς θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης.
Κάτι που, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί, θα γίνει πιθανότατα στα τέλη του τρέχοντος μήνα ή στις αρχές του επόμενου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος φορ δεν θα είναι ο μοναδικός που θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο, καθώς και ορισμένοι ακόμα παίκτες, θα ακολουθήσουν έξτρα πρόγραμμα εκγύμνασης.
Τέλος, μέσα στις επόμενες μέρες θα επανεκτιμηθεί ξανά η κατάσταση της υγείας του Φραν Βέλεθ, που συνεχίζει την αποθεραπεία του, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο

