
MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης τον Σεπτέμβριο
Το MEGA κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης τον Σεπτέμβριο, μήνα που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.
Πριν ακόμη ξεδιπλώσει στο σύνολό του το νέο και πολυσυλλεκτικό του πρόγραμμα για την τηλεοπτική χρονιά 2024-2025, το MEGA επικύρωσε στη συνείδηση των τηλεθεατών πως αποτελεί διαχρονικά την πρώτη τους επιλογή σε ενημέρωση, ψυχαγωγία και μυθοπλασία.
Τον Σεπτέμβριο το κανάλι βρέθηκε στην πρώτη θέση με μέσο όρο 12,9% στο δυναμικό κοινό 18-54. Το MEGA υπερίσχυσε του ανταγωνισμού και στο γενικό σύνολο όπου κατέλαβε την κορυφή με ποσοστό 12,9%.
Ταυτόχρονα, ήταν ο νικητής και στην prime time κερδίζοντας την πρωτιά με μέσο όρο 13.1% στο σύνολο του κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε ποσοστό 13%.
Το MEGA πρότεινε στους τηλεθεατές μια νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, το «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά, που ξεχώρισε ανάμεσα στα προγράμματα του ανταγωνισμού από την πρώτη κιόλας ημέρα. Το «Buongiorno» κατέκτησε την κορυφή στο δυναμικό κοινό με μέσο όρο 18,2% και προπορεύτηκε του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής του με διαφορά 3,6 και πλέον ποσοστιαίων μονάδων. Εντυπωσιακή ήταν η απήχηση της εκπομπής στο γυναικείο κοινό ηλικίας 25-54, όπου κατέγραψε μέσο όρο 19%. Υψηλές επιδόσεις σημείωσε και στο σύνολο του κοινού με μέσο όρο 14,9%.
Η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς», που αποτελεί σταθερή αξία στην prime time, επέστρεψε με τον Δ’ κύκλο και κέρδισε την πρωτιά με μέσο όρο 19,8% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σε επιμέρους κοινά η τηλεθέαση σημείωσε 28,7%. Στο δυναμικό κοινό, η «Γη της ελιάς» κατέγραψε ποσοστό 12,7%.
Ταυτόχρονα, η νέα πρόταση μυθοπλασίας του MEGA, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, κέρδισε τις εντυπώσεις από το πρώτο λεπτό και ανέβηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με 15,9% στο σύνολο του κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε ποσοστό 11,9%. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η δραματική σειρά του MEGA άγγιξε το 24,1%. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.
- Πετρέλαιο: Η τιμή του WTI ανοίγει με ελαφριά άνοδο, αλλά κάτω από το φράγμα των 100 δολαρίων
- Ισραήλ: Σήμαναν σειρήνες συναγερμού λόγω εκτόξευσης ρουκετών από τον Λίβανο
- Ιράκ: Ρηματική διαμαρτυρία επέδωσαν οι ΗΠΑ στον ιρακινό πρεσβευτή
- Λίβανος: Νέα διαταγή του Ισραήλ για απομάκρυνση κατοίκων σε περιοχή όπου βρίσκεται ο δρόμος προς το αεροδρόμιο
- Ιράν: Να τηρηθεί η κατάπαυση του πυρός ζητά ο Βάντεφουλ από τον Αραγτσί
- Ιράν: Στάρμερ και Τραμπ συζήτησαν για τη ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ