Γιοβάνοβιτς: «Υπολογίζω Φορτούνη και Κουρμπέλη»
Για τις περιπτώσεις των Φορτούνη και Κουρμπέλη μίλησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την πρώτη προπόνηση της Εθνικής ενόψει των αγώνων του Nations League.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε τη πρώτη του συνάντηση με τους Έλληνες διεθνείς ως ομοσπονδιακός προπονητής και έκανε τη πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες, αλλά και δηλώσεις αμέσως μετά. O Σέρβος εκλέκτορας μίλησε για τις περιπτώσεις των Φορτούνη και Κουρμπέλη, οι οποίοι βρήκαν ομάδα στη Σαουδική Αραβία και τους υπολογίζει ενόψει των επόμενων κλήσεων.
«Όσον αφορά τον Φορτούνη έχουμε συζητήσει γι’ αυτό το θέμα, είναι στο χέρι του, ξέρει τι σκέφτομαι για τον ίδιο και την Εθνική», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά όσα είπε
«Δεν είναι μόνο ο Φορτούνης, αλλά και είναι και ο Κουρμπέλης. Μίλησα με αυτά τα δύο παιδιά, καταλαβαίνω τις θέσεις του αυτό το καλοκαίρι, το σκηνικό γύρω από τη μεταγραφή τους πήρε αρκετό χρόνο. Είμαι χαρούμενος που και οι δύο είναι σε ομάδα. Όσον αφορά τον Φορτούνη έχουμε συζητήσει γι’ αυτό το θέμα, είναι στο χέρι του, ξέρει τι σκέφτομαι για τον ίδιο και την Εθνική. Καταλαβαίνω ότι τώρα προτεραιότητά του ήταν να βρει ομάδα. Ξέρει την σκέψη μου. Και ο Κουρμπέλης είναι σε παρόμοια θέση, περίμενα να είναι σε ρυθμό και σε ομάδα. Υπολογίζω και τους δύο εύχομαι να είναι στην επόμενη κλήση μαζί μας».
- Βέροια: Αγριος ξυλοδαρμός 24χρονης – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Δραματική έκκληση για πληροφορίες
- Ιράν: Οι ΗΠΑ ζυγίζουν την αποστολή ενισχύσεων και ενόψει πιθανής «νέας φάσης» του πολέμου, γράφει το Reuters
- Βρετανία: Δεν θα δικαστεί ξανά ο Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική κακοποίηση – Ηρθε σε συμφωνία με τους ενάγοντες
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος

