«Τα Γρεβενά στο πόδι σήμερα»: Αποθέωσε τον μυθικό Τεντόγλου ο Παπανικολάου
Συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου που κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, ο διεθνής μπασκετμπολίστας Κώστας Παπανικολάου.
Το πρώτο της χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο κατέκτησε το βράδυ της Τρίτης (06/08) η Ελλάδα, με τον Μίλτο Τεντόγλου να γράφει ιστορία και να φτάνει σε δεύτερο διαδοχικό χρυσό, καταγράφοντας επίδοση 8 μέτρων και 48 εκατοστών στον τελικό του μήκους.
Ο 26χρονος Ολυμπιονίκης έδωσε χαρά σε όλους του Έλληνες φίλαθλους που παρακολούθησαν ζωντανά την προσπάθειά του, ενώ και τα μέλη της ελληνικής αποστολή στο Παρίσι τον αποθέωσαν για το ιστορικό του επίτευγμα.
Η επική ανάρτηση του Κώστα Παπανικολάου για Τεντόγλου και… Γρεβενά
Μάλιστα, ο διεθνής μπασκετμπολίστας, Κώστας Παπανικολάου, συνεχάρη για την μεγάλη αυτή επιτυχία τον Τεντόγλου μέσω ενός instagram story, γράφοντας χαρακτηριστικά στη φωτογραφία του Έλληνα αθλητή: «Μπράβο ρε μάγκα! Τα Γρεβενά στο πόδι σήμερα. Ανακατωσάρια 2024».
Δείτε το instagram story του Παπανικολάου:
- Κονγκό: Πάνω 225 οι νεκροί εργάτες που εξόρυσσαν «ματωμένο» κολτάνιο για smartphones
- Ισπανία: Ο απολογισμός των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας γίνεται βαρύτερος, φθάνει τους 46 νεκρούς
- Ο εκλεγμένος πρόεδρος της Χιλής Καστ στο Σαλβαδόρ για να «μελετήσει» το μοντέλο των φυλακών
- Η Ντέλσι Ροντρίγκες ανακοίνωσε γενική αμνηστία για τους πολιτικούς κρατουμένους στη Βενεζουέλα
- Ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 16χρονη Λόρα στο αεροδρόμιο ανέφερε πως μίλησε με κάποιον
- «Επέμενε ότι έπρεπε να φύγει» λέει ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου για την Λόρα

