
Η κλήρωση Τσιτσιπά στο τουρνουά του Γκστάαντ
Ο Έλληνας πρωταθλητής, Νο 11 του κόσμου και Νο 1 του ταμπλό, μετά τις αποσύρσεις των Αλεξ ντε Μινόρ και Χούμπερτ Χουρκάτς, θα κάνει πρεμιέρα στον β’ γύρο
Έγινε γνωστή η κλήρωση του Στέφανου Τσιτσιπά για το τουρνουά Γκστάαντ στην Ελβετία, που ξεκινά αύριο και ολοκληρώνεται στις 21/7.
Ο Έλληνας πρωταθλητής, Νο 11 του κόσμου και Νο 1 του ταμπλό, μετά τις αποσύρσεις των Αλεξ ντε Μινόρ και Χούμπερτ Χουρκάτς, θα κάνει πρεμιέρα στο β’ γύρο είτε με τον Ελβετό Μαρκ-Άντρεα Χούσλερ, είτε τον Σέρβο και πρωταθλητή των NextGen Finals, Χαμάντ Μετζέντοβιτς.
Σε περίπτωση πρόκρισης στα προημιτελικά, ο Τσιτσιπάς θεωρητικά θα παίξει με έναν εκ των Ντόμινικ Τιμ και Φάμπιο Φονίνι, ενώ αν καταφέρει να βρεθεί στα ημιτελικά τότε λογικά θα βρει μπροστά του είτε τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, είτε τον Ματέο Μπερετίνι.
- Φλόγιστρα, καπνοί, μαχαίρια – Ο έλληνας σεφ που κοιτάει στα μάτια τον Salt Bae
- Τι απαντά η Fraport για το λουκέτο της Ryanair στο «Μακεδονία»
- Κόντρα στην πολιτική της η Ευρωπαϊκή Ένωση αύξησε τις εισαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου
- Ρεάλ Μαδρίτης: Στα «μαλακά» Τσουαμενί και Βαλβέρδε μετά το σοβαρό επεισόδιο που είχαν (pic)
- Πρώην πρίγκιπας Άντριου: Aθώος δήλωσε ο κουκουλοφόρος που κατηγορείται ότι τον απείλησε
- Δύο συλλήψεις για πορνογραφία ανηλίκων – Κατασχέθηκαν συνολικά 43 σκληροί δίσκοι



