Τι λένε οι Βέλγοι για ΑΕΚ και Κοϊτά
Δημοσιογράφος από το Βέλγιο αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Σεντ Τρούιντεν για τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά.
Ο Βέλγος δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέριμ αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του deal ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Σεντ Τρούιντεν, για την μεταγραφή του Αμπουμπακαρί Κοϊτά.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρει πως οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στα 3,6 εκατομμύρια ευρώ, με ακόμη 400 χιλιάδες να να υπάρχουν ως bonus. Μάλιστα, η βελγική ομάδα θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 10% για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό.
EXCL. DONE DEAL ✅
?? Aboubakary Koita to #AEK Athens !
? #STVV will earn 3,6M€ + 400K€ as a bonus and a 10% on a future resale.
✍? 5 years contract.
?? Koita will join the A-Squad to Athens at the end of the week (after training summer camp) to complete his move of #AekFc… https://t.co/uyS8WEhD5g pic.twitter.com/4mEkwOYoug— Sacha Tavolieri (@sachatavolieri) July 9, 2024
Αναφορικά με το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Κοϊτά, ο δημοσιογράφος αναφέρει πως θα είναι πενταετές και μάλιστα ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο τέλος της εβδομάδας.
- Η Τζένιφερ Λόπεζ τολμά ένα στράπλες φόρεμα Versace του 2004 και αφήνεται στην οπτική ψευδαίσθηση
- Θεσσαλονίκη: Παιδί 4,5 ετών βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του σε πεζοδρόμιο – Συνελήφθησαν οι γονείς
- Τα επόμενα βήματα της Μαρίας Καρυστιανού – Το πρόγραμμα, ο «πρωινός καφές» και ο «τσάρος της οικονομίας
- Τσουκαλάς για Μητσοτάκη: Δεν ενδιαφέρεται για κοινωνική συνοχή – Όποτε δυσκολεύεται σύρεται στις θεσεις του ΠΑΣΟΚ
- Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Αντετοκούνμπο: «Παλιά πουλούσα ρολόγια για να ζήσω, τώρα υπάρχει σειρά με το όνομά μου»
- ΑΑΔΕ: Νέοι εκτεταμένοι έλεγχοι για τα νέα κόλπα στη φοροδιαφυγή



