Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα, ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (2-7/7).
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού «Πρώτα το μπάσκετ»:
«Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» και προσωπικά ο Παναγιώτης Φασούλας, εύχονται στην Εθνική μας ομάδα «καλή επιτυχία», στο Προολυμπιακό που σήμερα ανεβάζει αυλαία.
Η «επίσημη αγαπημένη» βρίσκεται μπροστά σε άλλη μία πρόκληση κι όλοι είμαστε μαζί της, στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Γνωρίζουμε ότι η προσπάθεια δεν θα είναι εύκολη, καθώς απέναντί μας βρίσκονται πολύ καλές ομάδες. Όσοι έχουμε βρεθεί στα παρκέ ξέρουμε ότι κάθε τουρνουά, κάθε αγώνας, πρέπει να αντιμετωπίζεται μοναδικά. Αυτή την στιγμή μοναδικός μας στόχος είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Αυτό που ζητάμε από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ είναι να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις. Είμαστε βέβαιοι ότι θα το πράξουν και γι’ αυτό θα είμαστε εκεί, να τους χειροκροτήσουμε, να τους στηρίξουμε με τη φωνή και τη θετική μας ενέργεια. Θα είμαστε εκεί, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που ξυπνά όμορφες μνήμες στον κόσμο. Άλλωστε, εμείς ήμασταν πάντα εκεί…
Η Εθνική διαχρονικά ένωνε, ενώνει και θα ενώνει τους Έλληνες, όλοι μας είμαστε φανατικοί οπαδοί της.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.