Στο φως της δημοσιότητας βρέθηκε ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγονται οι σφαίρες να πέφτουν «βροχή» στο Ψυχικό, γαζώνοντας το θύμα μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο δεν ήταν δικό του, αλλά του συνεταίρου του.
Στο σημείο της δολοφονίας, βρέθηκαν δέκα κάλυκες, αλλά όπως ακούγεται και από το ηχητικό ντοκουμέντο, ο δράστης πυροβόλησε περισσότερες φορές.
Ψυχικό: Η στιγμή των πυροβολισμών
Ακούστηκαν στη γειτονιά οι πυροβολισμοί
Εν τω μεταξύ, κάμερα ασφαλείας από παρακείμενο κτήριο κατέγραψε στις 08:23 το ηχητικό ντοκουμέντο της μαφιόζικης εκτέλεσης.
Αρχικά ακούγονται 16 πυροβολισμοί και μετά από μια μικρή παύση, άλλοι τέσσερις που παραπέμπουν στις χαριστικές βολές.
Δεν ήταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεκρός δεν είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκίνητου, αλλά ο συνέταιρός του. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου φαίνεται πως ήταν ο άνθρωπος που άκουσε πρώτος τους πυροβολισμούς και ειδοποίησε την αστυνομία.
Ο άτυχος άνδρας πιθανότατα προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητο του συνεταίρου του. Το σημείο αποκλείστηκε άμεσα από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας