Απόψε η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Τεντόγλου
Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε μαγικά πράγματα στο τελικό του άλματος εις μήκος και σήμερα το βράδυ αναμένεται να πάρει το μετάλλιό του.
Ο Μίλτος Τεντόγλου έσπασε όλα τα κοντέρ,κάνοντας το ένα άλμα μετά το άλλο καλύτερο από το προηγούμενο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου της Ρώμης.
Ο Τεντόγλου πήδηξε στην 5η του προσπάθεια στα 8,65 (!!!) μέτρα, κάνοντας back to back παγκόσμιο ρεκόρ μέσα στον ίδιο αγώνα, καθώς στο τρίτο του άλμα είχε κάνει 8.48.
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ, στις 23:15 ώρα Ιταλίας (00:15 ώρα Ελλάδας), σηματοδοτώντας ακόμη μια τεράστια επιτυχία στην καριέρα ενός από τους κορυφαίους αθλητές του στίβου όλων των εποχών.
Ο 26χρονος άλτης κατέκτησε για τρίτη σερί φορά το χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ταυτόχρονα το 13ο συνολικά στην αδιανόητα λαμπρή καριέρα του.
Ο Τεντόγλου επιστρέφει στην Ελλάδα τη Δευτέρα (10/6) με την πτήση A3655 της Aegean, που αναχωρεί από τη Ρώμη στις 18:25 και προσγειώνεται στην Αθήνα στις 21:20 το βράδυ.
- Γάζα: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καταγγέλλουν την απαγόρευση πρόσβασης ΜΚΟ από το Ισραήλ
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί – Καταστράφηκαν πολλά σπίτια
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους