«Σειρήνες» για Αλμέιδα – Ποια ομάδα τον θέλει…
Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ανάμεσα στους υποψήφιους προπονητές που εξετάζει η Σαν Ντιέγκο FC.
Ο Ματίας Αλμέιδα σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται στο στόχαστρο της Σαν Ντιέγκο FC.
Δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από τους Σαν Χοσέ Έρθουκεϊκς, η ομάδα του Σαν Ντιέγκο σκέφτεται να φέρει πίσω τον «Πελάδο» στο MLS.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ΗΠΑ και Μεξικό, ο τεχνικός της ΑΕΚ αρέσει στη Σαν Ντιέγκο FC, η οποία έχει Μεξικανό τεχνικό διευθυντή, γι’ αυτό εξετάζονται προπονητές που έχουν τεχνογνωσία τόσο στην Αμερική, όσο και στο Μεξικό.
Η νέα «δύναμη» του MLS
Η Σαν Ντιέγκο FC ετοιμάζεται να μπει στο MLS το 2025 και κάνει προεργασία από τώρα για να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ο Αλμέιδα, έχοντας πετυχημένη θητεία και στην Τσίβας είναι βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τις τύχες τις ομάδας.
Εκτός από τα προπονητικά επιτεύγματά του και τη γνώση του από τη μεξικανική ποδοσφαιρική αγορά, η ομάδα του Σαν Ντιέγκο εκτιμά πως ο Αλμέιδα είναι μια προσιτή οικονομικά λύση, καθώς μπορεί να δελεαστεί με ένα συμβόλαιο παρόμοιο με αυτό που παίρνει στην Ελλάδα.
Βέβαια δεν θα πρέπει να παραγνωρίζουμε πως ο Αργεντινός τεχνικός έχει συμβόλαιο με την Ένωση μέχρι και το 2028, το οποίο και υπογράφηκε πρόσφατα. Μάλιστα στο συμβόλαιο υπάρχει και μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης.
- Θαλασσοπούλια, δελφίνια, μέλισσες: Νέα χαρτονομίσματα στη Βρετανία τιμούν τη φύση – Και εκνευρίζουν τον Φάρατζ
- Έμπολα: Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σκότωσαν 16 αμάχους κοντά σε περιοχές με κρούσματα
- Συμφωνία του ΠΑΟΚ με Αλεξάντερ και Γκρέι
- Συναγερμός στην Αριζόνα: Θάνατος από ένα νέο, επιθετικό στέλεχος του χανταϊού
- Ρούμπιο: Ο Τραμπ δεν έχει καμία γνωστική διαταραχή
- Τραυματισμός τουρίστριας στο φαράγγι των Ανύδρων – Επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική


