Ρίβερς: «Πολύ κοντά στην επιστροφή ο Αντετοκούνμπο»
Ο Ντοκ Ρίβερς μίλησε για την ενδεχόμενη επιστροφή στην δράση των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ.
Η κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ μπορεί να βελτιώνεται, αλλά ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, ενδέχεται να μην έχει τα δύο αστέρια του για το Game 6 με τους Ιντιάνα Πέισερς το βράδυ της Πέμπτης (ξημερώματα Παρασκευής για Ελλάδα).
Ο Ρίβερς είπε το βράδυ της Τρίτης ότι οι δύο παίκτες ήταν «πολύ, πολύ, πολύ κοντά» στο να είναι διαθέσιμοι αλλά η ομάδα κατέταξε και τους δύο παίκτες ως αμφίβολους το απόγευμα της Τετάρτης.
Φουλάρουν για το Game 6
Ο Αντετοκούνμπο (αριστερή γάμπα) έχει χάσει ολόκληρη τη σειρά και ο Λίλαρντ (πρόβλημα στον δεξιό αχίλλειο) έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια.
Το Μιλγουόκι κέρδισε τους Πέισερς με 115-92 στο Game 5, μείωσε τη σειρά σε 3-2 αλλά θα βρίσκεται πάλι με την πλάτη τον τοίχο στο επόμενο ματς στην Ιντιανάπολις.
Αν ο Αντετοκούνμπο και ο Λίλαρντ καταφέρουν να παίξουν, θα είναι η πρώτη φορά που θα βγουν μαζί στο γήπεδο μετά από σχεδόν ένα μήνα.
- Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Τζος Χάτσερσον επιστρέφουν στο Hunger Games για να σώσουν το franchise
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- «Φραπές»: «Μας φλόμωσε στο ψέμα» – Αντιδράσεις των κομμάτων στην παρωδία της Εξεταστικής
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)

