Παρτίζαν: Γύρισε στο Βελιγράδι ο ΛεΝτέι
Ο Ζακ ΛεΝτέι επέστρεψε στη Σερβία και μένει να δούμε αν θα μπορέσει να αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό.
Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague ο Ζακ ΛεΝτέι επέστρεψε στη Σερβία.
Ο Αμερικανός ήταν την πατρίδα του από τις 15 Μαρτίου όταν και ενημερώθηκε πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή, θέλοντας να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.
Η μέρα που θα έπρεπε να επιστρέψει είχε παρέλθει και δεν είχε ενημερώσει κάποιον πως δεν θα επιστρέψει, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αναφέρει πως δεν γνώριζε που βρισκόταν.
Ωστόσο ο φόργουορντ των Σέρβων επέστρεψε στη χώρα το απόγευμα και πλέον μένει να δούμε αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους, από την στιγμή που δεν έχει λάβει μέρος σε προπόνηση του συλλόγου.
- Καβάλα: Αποκλεισμός του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας από τους αγρότες – Έριξαν άχυρα, σταφύλια και γάλα
- Πάτρα: 89χρονη σκότωσε κουτάβια και όταν ένας 25χρονος της πέταξε πέτρες εκείνη τον χτύπησε στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο
- Η «Πολυκατοικία» ως memento mori – Το ντοκιμαντέρ της Σελάνας Ε. Βροντή στον Δαναό
- Φορολογία: Αναδιάταξη με νέο μείγμα μέτρων – Κερδισμένοι και χαμένοι
- Εξεταστική: Αρνείται να καταθέσει πάλι ο «Φραπές» – Δικαίωμα στη σιωπή επικαλείται ο Ξυλούρης
- «Απάτητα βουνά» ο Πάρνωνας και τα Τζουμέρκα


