Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλήρης ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια

Πλήρης ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει χωρίς αγωνιστικά προβλήματα στην Μπολόνια και τον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής με την Βίρτους

Χωρίς κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι  προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR για την σημαντική αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια την Παρασκευή (29/3,21:30).

Στην αποστολή, που θα πετάξει το πρωί της Πέμπτης με πτήση τσάρτερ, θα βρίσκονται και οι Λούκα Βιλντόσα και Κώστας Αντετοκούνμπο, που έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και απλώς θέλουν μερικά παιχνίδια προκειμένου να βρουν αγωνιστικό ρυθμό.

Επομένως, ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει να διαχειριστεί κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, αφού επέστρεψαν οι δυο τους στην αγωνιστική δράση,  και από την στιγμή που βρίσκονται όλοι οι παίκτες στην διάθεσή του θα έχει την δυνατότητα να διευρύνει το ροτέισον κόντρα στην ιταλική ομάδα.

Στο πλευρό των πράσινων στην Ιταλία θα βρίσκονται περίπου 350 φίλοι της ομάδας, ενώ η Βίρτους ανακοίνωσε σήμερα ότι έγινε sold-out κι έτσι η Segafredo Arena θα είναι κατάμεστη από περίπου 10.000 θεατές.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024