Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η «Barbie» χρειάζεται σίκουελ; - Η επιθυμία της Warner Bros μετά τον θρίαμβο της ταινίας

Η «Barbie» χρειάζεται σίκουελ; – Η επιθυμία της Warner Bros μετά τον θρίαμβο της ταινίας

Πόσο πιθανό είναι ένα σίκουελ της «Barbie»;

Η «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ είναι πλέον μια ταινία φαινόμενο. Όχι μόνο κατάφερε να φέρει πίσω τον κόσμο στις αίθουσες, κερδίζοντας δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, αλλά έχει καταφέρει να μιλάνε όλοι γι’ αυτήν, ακόμα και όσοι την μισούν.

Η ταινία έχει κερδίσει συνολικά οκτώ υποψηφιότητες στην τελετή απονομής των Όσκαρ την Κυριακή, συμπεριλαμβανομένης εκείνης της Καλύτερης Ταινίας.

Η Warner Bros θέλει να συνεργαστεί ξανά με την Γκρέτα Γκέργουικ

Οι προϋποθέσεις για το νέο κινηματογραφικό σύμπαν της Mattel έχουν ανεβάσει τον πήχη και εξετάζεται το ενδεχόμενο των σίκουελ και με άλλα διάσημα brands της εταιρείας.

Ο επικεφαλής της Warner Bros, Παμ Άμπντι, λέει ότι «θα ήθελε πολύ να κάνει το σίκουελ της ταινίας Barbie, αφού η πρώτη ταινία ενθουσίασε το κοινό σε όλο τον κόσμο». Όπως είπε στο BBC, η Warner Bros και η σκηνοθέτιδα της Barbie, Γκρέτα Γκέργουικ έχουν μιλήσει ήδη για το ενδεχόμενο να φτιάξουν ακόμα μια ταινία από το σύμπαν της Barbie.

Πρόσθεσε επιπλέον, ότι τον πόνεσε το γεγονός ότι τόσο η Γκέργουιγκ όσο και η Μάργκοτ Ρόμπι παραλείφθηκαν και δεν ήταν υποψήφιες για Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Α’ Γυναικείου Ρόλου αντίστοιχα.

Ο Παμ Άμπντι στη συνέχεια, αποκάλεσε την Γκέργουικ «οραματίστρια», καθώς και «μια από τις καλύτερες κινηματογραφίστριες που εργάζονται σήμερα».

Τι απαντά η Γκρέτα Γκέργουικ

Η Γκρέτα Γκέργουικ, τον περασμένο Ιούλιο, σε συνέντευξη της στους New York Times, απέκλεισε προς το παρόν το ενδεχόμενο μιας συνέχειας της πρώτης ταινίας δηλώνοντας: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι άλλο», ενώ πρόσθεσε πως ,«Μετά το τέλος κάθε ταινίας, αισθάνομαι ότι δεν θα υπάρξει άλλη ιδέα και αυτό που ήθελα να κάνω, το έκανα. Δεν θέλω να διαλύσω τα όνειρα κάποιου, αλλά εγώ, τη δεδομένη στιγμή, βρίσκομαι στο μηδέν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie (@barbie)

Η Μάργκοτ Ρόμπιτ λέει «όχι» στο σίκουελ

Η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία όχι μόνο πρωταγωνιστούσε στην ταινία αλλά εκτελούσε και χρέη παραγωγού, σε μια συνέντευξή της στο Associated Press δήλωσε πως όλα αυτά είναι αχρείαστα.

«Νομίζω ότι βάλαμε ό,τι είχαμε σε αυτή την ταινία. Δεν την φτιάξαμε για να είναι μια τριλογία ή κάτι τέτοιο. Η Γκρέτα έβαλε τα πάντα σε αυτήν την ταινία, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να ακολουθήσει μετά από αυτή», ανέφερε η Ρόμπι.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024