Η αποστολή της Κηφισιάς για Αστέρα
Γνωστή έγινε η αποστολή της Κηφισιάς για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.
Συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις θέλει να δώσει η Κηφισιά, η οποία μετά την ισοπαλία στο γήπεδο της Λεωφόρου (1-1) κόντρα στον Παναθηναϊκό, αναζητά ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.
Η ομάδα των Βορείων Προαστίων αντιμετωπίζει αύριο τους Αρκάδες (28/2,15:00) με τον Κώστα Μπράτσο να μετράει σημαντικές επιστροφές αφού έχει ξανά διαθέσιμους στην αποστολή τους Γκόμπελιτς, Σπίνο και Σολόα, που εξέτισαν τις τιμωρίες τους.
Αντίθετα. εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Μποτία (εγχείρηση στο χέρι) και Τσάπαν (θλάση), οι ανέτοιμοι Παπασάββας και Σνάιντερλεν, αλλά και οι Κρίστινσον, Ίλιεφ, Σμπώκος, Αντούνες και Αντερέγκεν.
Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς:
Αναγνωστόπουλος, Αντωνόπουλος, Νικοπολίδης, Βαφέας, Παρράς, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Σπίνος, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια, Πρίτσας, Νίνης, Γιόβαντσιτς, Σολόα, Κωνσταντακόπουλος, Οζέγκοβιτς, Τετέι, Μενέντες, Κρισιούμα, Κλωναρίδης, Μπιφουμά
- Στριμωγμένος ο Μητσοτάκης μετά την ηχηρή παρέμβαση Σαμαρά – Οι αναφορές σε «επαγγελματίες ανησυχούντες»
- Οικονομικό σοκ για την Ίντερ: Απώλειες σχεδόν 100 εκατ. ευρώ από τον πρόωρο αποκλεισμό
- Μπάφαλο: Τυφλός πρόσφυγας από τη Μιανμάρ πεθαίνει μετά την εγκατάλειψή του από τη Συνοριακή Φρουρά
- Καρδίτσα: Εντοπίστηκε σακούλα με ανθρώπινα οστά σε κάδο του νοσοκομείου
- 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: 252 ντοκιμαντέρ και διεθνείς πρεμιέρες σε 11 μέρες
- Καλογηράτος: Η Capital Clean Energy Carriers έχει οικοδομήσει ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με την ελληνική αγορά





