Απρόοπτο στον Παναθηναϊκό εν όψει Ρεάλ
Το πρόβλημα στην πτήση, η καθυστέρηση της άφιξης στη Μαδρίτη και η ματαίωση της προπόνησης
Πρόβλημα προέκυψε στην πτήση της αποστολής του Παναθηναϊκού που είχε ως προορισμό τη Μαδρίτη, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (29/2, 21:45) με τη Ρεάλ για την 27η αγωνιστική της Euroleague.
Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έφτασε στη Μαδρίτη με καθυστέρηση 2,5 ωρών, από την αρχικά προγραμματισμένη άφιξη, στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.
Ως αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης είναι η ματαίωση της σημερινής προπόνησης του «τριφυλλιού» από τους ανθρώπους της ομάδας, λόγω της καθυστέρησης αυτής. Έτσι, οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν θα προπονηθούν αύριο Τετάρτη (28/2).
Ο Ματίας Λεσόρ αναμένεται να φτάσει στη Μαδρίτη εντός της ημέρας (27/2) για να ενταχθεί στην αποστολή, η οποία περιλαμβάνει όλους τους υπόλοιπους διεθνείς.
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι
- Το Ισραήλ ζήτησε από το Κατάρ να αυξήσει την χρηματοδότηση της Χαμάς έναν μήνα πριν την 7η Οκτωβρίου
- Γαλλία: Δικαστική έρευνα εις βάρος του Grok – Η ΑΙ του Χ έχει χρησιμοποιηθεί σε deepfakes γυμνών γυναικών
- Φωτιά σε χώρο φιλοξενίας μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Καθοριστικός για μία ακόμη φορά σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
- Πόλεμος ανακοινώσεων ΠΑΣΟΚ – Χατζηδάκη για τους αγρότες: «Ομολόγησε το ψέμα του»
