Έξι χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, ο Ηλίας Βρεττός θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβασε μάλιστα φωτογραφίες από τις ακτινογραφίες του και τα σίδερα που τοποθετήθηκαν στο χέρι και στο πόδι του προκειμένου να επανέλθουν γρηγορότερα.
«Προσπαθώ να ξορκίσω το κακό»
«19/02 Αγία Φιλοθέη μου Μεγάλη η Χάρη σου!!! Σ´ευχαριστώ… 6 χρόνια πέρασαν και όλα ακόμα μοιάζουν σαν χθες… Τα σίδερα μέσα μου που για πρώτη φορά σας δείχνω στα X-rays έτσι κι αλλιώς δεν με αφήνουν να ξεχαστώ.
Όμως είμαι καλά και κυρίως είμαι εδώ! Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι γιατί κάθε χρόνο τέτοια μέρα με πιάνουν τα φιλοσοφικά μου και προσπαθώ να ξορκίσω το κακό. Ταυτόχρονα όμως θέλω να περάσω το μήνυμα σε όσους περνάνε δύσκολα πως όλα μπορούν να περάσουν αρκεί να έχουμε πίστη, θετικότητα και διάθεση για καθημερινό ακατάπαυστο αγώνα.
Πότε μην τα παρατήσεις, όσο δυνατά κι αν «χτυπήσεις». Η ζωή έτσι κι αλλιώς είναι ένας συνεχής αγώνας με μικρά διαλείμματα ευτυχίας. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας φιλαράκια μου που κάθε χρόνο μεγαλώνει», σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ηλίας Βρεττός.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας