
Ανακοινώθηκαν οι αρχικές πεντάδες του All-Star Game – Πρώτος σε ψήφους ο Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλείδωσε την πρωτιά στην ψηφοφορία του All Star Game του ΝΒΑ και θα είναι ο αρχηγός της Ανατολής.
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε ο πρώτος παίκτης με 20 επιλογές σε All-Star Game όταν η λίγκα ανακοίνωσε τις αρχικές πεντάδες σε Ανατολή και Δύσης του αγώνα που θα διεξαθχεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ινδιανάπολη.
Πρώτος σε ψήφους (4.309.630) ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που θα είναι ο αρχηγός της Ανατολής ενώ ο Τζέιμς, ο οποίος πέρασε τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ στη λίστα με τις περισσότερες επιλογές σε All-Star στην ιστορία του ΝΒΑ, θα είναι ο αρχηγός της Δύσης.
Μαζί με τον «Giannis» στην πεντάδα της Ανατολής θα βρίσκονται οι Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπακς), Ταϊρίς Χαλιμπάρτον (Πέισερς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς) και Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς).
Τον Λεμπρόν θα πλαισιώσουν στη Δύση οι Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (Θάντερ), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Κέβιν Ντουράντ (Σανς) και Νικόλα Γιόκιτς (Νάγκετς).
- Βασίλης Μάγγος: Αρχίζει η δίκη των αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό και τα βασανιστήρια – «Να μη φιμωθεί η φωνή μας»
- Κίνηση: Καθυστερήσεις στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Χρήστος Λούλης: Όταν ήταν 20 χρόνων και έπαιξε στο Ρουκ Ζουκ με τη Μαίρη Μηλιαρέση
- Ντέρμπι πρωτιάς ο Ολυμπιακός με τη Ρεάλ, κρίσιμο ματς και ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη
- Πάνω από τα 110 δολάρια το πετρέλαιο με φόντο τις απειλές Τραμπ απέναντι στο Ιράν
- Βινίσιους: «Εμείς οι διάσημοι ποδοσφαιριστές μπορούμε να κάνουμε πολλά για τον ρατσισμό»


