Στη θλίψη βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά την είδηση του θανάτου του Χάρη Κωστόπουλου στα 60 του χρόνια.
Ένας καλόκαρδος άνθρωπος, δοτικός και άψογος συνεργάτης…
Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου σε ηλικία 60 ετών, μετά από 45 μέρες νοσηλείας.
Το αντίο στον Χάρη Κωστόπουλο
Η Ελένη Χατζίδου, που είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, δεν γνώριζε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και όπως φαίνεται από την ανάρτησή της, σοκαρίστηκε από τον θάνατό του.
«Ένας καλόκαρδος άνθρωπος, δοτικός και άψογος συνεργάτης… Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν είχα ιδέα ότι πάλευε με το θεριό… Μου χάρισες ένα από τα πιο ωραία και σημαντικά, για την πορεία μου, τραγούδια… Σ ευχαριστώ… Καλό παράδεισο..» έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Χατζίδου.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».