Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην εντατική ο Χάρης Κωστόπουλος - «Το παλεύει παλληκαρήσια»

Στην εντατική ο Χάρης Κωστόπουλος – «Το παλεύει παλληκαρήσια»

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλο που νοσηλεύεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση τον τελευταίο μήνα.

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου.

Το παλεύει παλληκαρήσια

Όπως έγινε γνωστό λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο 60χρονος τραγουδιστής εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος υγείας. Η κατάστασή του θεωρήθηκε κρίσιμη με αποτέλεσμα τη μεταφορά του στην εντατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει στο ρεπορτάζ της η Ρενέ Σαραντινού για τη Secret, ο Χάρης Κωστόπουλος έχει όλον αυτόν τον καιρό στο πλευρό του τα αγαπημένα του οικογενειακά πρόσωπα, όπως τη σύζυγό του, Βιβή, τους δυο του γιους, Χρήστο και Ραφαήλ, καθώς και τον αδελφό του, Δημήτρη, ο οποίος πηγαινοέρχεται από τη Θεσσαλονίκη, όπου και κατοικεί μόνιμα.

«Πιστεύω ότι θα γίνει ένα θαύμα»

Η ίδια πηγή αναφέρει πως το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή δηλώνει πως ο ίδιος «το παλεύει παλληκαρήσια», παρά το βεβαρυμμένο ιστορικό υγείας που έχει από νεαρή ηλικία.

«Γνωρίζω την κατάσταση, ξέρω ότι ο Χάρης Κωστόπουλος βρίσκεται στη ΜΕΘ και η σκέψη μου είναι μαζί του. Έχουμε περάσει πολλές όμορφες στιγμές παρέα με τον Χάρη στις συνεργασίες μας – μάλιστα πολύ πρόσφατα κιόλας», δήλωσε στη Secret η Σάσα Μπάστα για τον συνάδελφό της.

«Είναι ένας άνθρωπος πάντα χαρούμενος, με μια καλή κουβέντα για όλους. Γνωρίζω και τη γυναίκα του. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα θαύμα, είναι όντως δύσκολα… Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, το εύχομαι και είμαι σίγουρη ότι αυτή τη δύσκολη μάχη θα την κερδίσει κι αυτή τη φορά», συμπληρώνει η τραγουδίστρια.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024