
Κλειστά τα συστεγαζόμενα 2ο Νηπιαγωγείο και 4ο Δημοτικό Σχολεία Πυλαίας με πρόβλημα στο σύστημα θέρμανσης
Αναμονή μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στα σχολεία με κυριότερη αυτή που αφορά το σύστημα θέρμανσης.
Κλειστά θα παραμείνουν τα συστεγαζόμενα 2ο νηπιαγωγείο και 4ο δημοτικό σχολεία της Πυλαίας την Τρίτη 9/1 και Τετάρτη 10/1.
Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, από το πρωί της Κυριακής τα συνεργεία του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη εργάζονται αδιάκοπα στον χώρο του σχολείου για την ομαλοποίηση των ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία, συνεργαζόμενα και με τα συνεργεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την επαναλειτουργία του φυσικού αερίου.
Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του ηλεκτρικού ρεύματος
Το τελευταίο είναι και το σημαντικότερο πρόβλημα για την επαναλειτουργία του σχολείου που πρέπει να θερμανθεί, ενώ σήμερα αποκαταστήθηκε η λειτουργία του ηλεκτρικού ρεύματος.
Ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη έκανε σαφές πως θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση αναφέροντας χαρακτηριστικα πως «ανάλογα με τις εργασίες αποκατάστασης του φυσικού αερίου και της θέρμανσης του κτιρίου, ο Δήμος θα επανέλθει με νεώτερες ανακοινώσεις για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων».
- Πανικός σε σχολείο στην Εύβοια: Φωτιστικό οροφής έπεσε και τραυμάτισε μαθήτρια
- Σάρον Στόουν: «Το σεξ στην οθόνη έχασε το μυστήριο»
- Ξεκίνησε η δίκη για την έκρηξη σε πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους – Στο εδώλιο πέντε κατηγορούμενοι
- Ο Εντιν Τζέκο πάει στο Μουντιάλ, για τους φίλους του, που σκοτώθηκαν σε εκείνο το Λιβάδι του Σεράγεβο
- Κίνα: Πάνω από 100 ρομποτικά ταξί χωρίς οδηγό ακινητοποιήθηκαν την ίδια στιγμή στην πόλη Γιουχάν
- Κρήτη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα λόγω της αφρικανικής σκόνης – «Να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις»

