Στροφή στον πρωτογενή τομέα κάνει ο Δήμος Φυλής
Ο αστικός Δήμος Φυλής επιχειρεί να δημιουργήσει ανάπτυξη στον τόπο μέσω του πρωτογενή τομέα.
Με εκτεταμένη φύτευση ελαιοδέντρων σε δύο, υπό διαμόρφωση, πλατείες στις συνοικίες Δροσούπολη και Λεφάντω ολοκλήρωσε τις εργασίες του, το 2023, το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Φυλής, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί το ισοζύγιο πρασίνου αλλά και να αξιοποιηθεί ο καρπός των δέντρων.
Ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Γεωργιάδης και οι εργαζόμενοι αξιοποίησαν τα περίπου 60 μεγάλα ελαιόδεντρα που εκριζώθηκαν, κατά τη διάρκεια έργων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Τις σχετικές ενέργειες για την επαναφύτευση των δέντρων στο Δήμο Φυλής έκανε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τις εργασίες.
Έπεται συνέχεια στο πρόγραμμα
Με τη νέα πρωτοβουλία συνεχίστηκε το φιλόδοξο πρόγραμμα φύτευσης ελαιοδέντρων του Δήμου Φυλής, ο οποίος επιδιώκει μια γενικότερη στροφή στον πρωτογενή τομέα, δηλαδή στη γεωργία και στη μελισσοκομία.
«Ευχαριστώ για τη συμβολή τους την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τους συνεργάτες μου. Η υπόθεση της διάσωσης του περιβάλλοντος είναι συλλογική υπόθεση και με το πνεύμα αυτό ενεργούμε», δήλωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
- «Το πλάνο που έχει η Σεβίλλη για να κρατήσει τον Βλαχοδήμο» (pic)
- Εργασιακά: Πώς οι άνω των 50 γίνονται οι ρυθμιστές των αγορών – Ποιοι κλάδοι κερδίζουν
- Σοκ στο Κόπα Άφρικα: Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο τερματοφύλακας του Σουδάν, Μονγκέντ Ελνέελ! (vid)
- Ισραήλ: Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι του τομέα υψηλής τεχνολογίας επιδιώκουν να φύγουν στο εξωτερικό μετά τον πόλεμο
- Δεκέμβρης 1914: Όταν τα χαρακώματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου «σίγασαν» μέσα στις γιορτές
- Τραμπ – Ζελένσκι: Εν αναμονή της συνάντησης – «Αγκάθια» το εδαφικό ζήτημα και οι εγγυήσεις ασφαλείας


