Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του Άρη για το σημερινό (20/12, 17.00) εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, για την 15η αγωνιστική της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έκανε αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ.

Ο προπονητής του Άρη επέλεξε σύστημα 4-3-3 με τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Ο Ζουλ θα είναι το «εξάρι», έχοντας μπροστά τους ως εσωτερικούς μέσους τους Νταρίντα και Πάρδο. Ο Σουλεϊμάνοφ θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Μενέντες στην αριστερή και ο Μορόν στην κορυφή.

Με την ίδια συνταγή όπως στο τελευταίο παιχνίδι ο Ακης Μάντζιος, με τον έμπειρο τεχνικό να εμπιστεύεται τους ίδιους 11.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο – Νταρίντα, Ζουλ, Πάρδο – Μενέντς, Μορόν, Σουλεϊμάνοφ.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Φατόρε, Ρουπ, Τζούρασεκ, Κάρλσον, Σαβέιρο, Βερστράτε, Σαμόρα και Χριστοδουλόπουλος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμαράλ – Τζανδάρης, Σλίβκα, Νούνιες, Τσιλούλης – Ακούνια, Καρλίτος.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους οι Νάγκι, Σίντκλεϊ, Γιαννούτσος, Στάνκο, Κοντονίκος, Τόσιτς, Τσούκαλος, Μάλτσι, Βασιλαντωνόπουλος.