Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Στον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα

Επίσημο: Στον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα

Παίκτης του Πανσερραϊκού είναι και επίσημα ο Αμρ Ουάρντα, με την ομάδα των Σερρών να ανακοινώνει την απόκτηση του

Την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα ανακοίνωσε σήμερα (20/12) ο Πανσερραϊκός, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, με γεμάτο βιογραφικό από το ελληνικό πρωτάθλημα, συμφώνησε για εξάμηνο συμβόλαιο και θα ενταχθεί στον Πανσερραϊκό το προσεχές διάστημα, όπου θα τεθεί στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Αμρ Ουάρντα για συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. O 30χρονος ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες προπονήσεις με τα κόκκινα.

Ο Αμρ Ουάρντα είναι γεννημένος στις 17/09/1993 στην Αλεξάνδρεια, αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός και πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Φάρκο, ομάδα της Αιγυπτιακής Πρέμιερ Λιγκ, περιμένοντας να συνεργαστεί και πάλι, μετά από 2,5 χρόνια με τον Πάμπλο Γκαρσία, υπό τις οδηγίες του οποίου είχε 27 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ στην θητεία του στον ΠΑΟΚ, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2021.

Ο Αιγύπτιος αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Κύπρο, αρχικά με τη φανέλα της Ανόρθωσης με την οποία είχε 41 συμμετοχές, 12 γκολ και 12 ασίστ και στη συνέχεια με τη φανέλα του Απόλλων Λεμεσού με 19 συμμετοχές 4 γκολ και 4 ασίστ.

Νωρίτερα έχει αγωνιστεί τρεις φορές στον ΠΑΟΚ, στον Βόλο, στην ΑΕΛ, στον Ατρόμητο, στον Παναιτωλικό έχοντας 184 συμμετοχές, 38 γκολ και 28 ασίστ στην Σούπερ Λιγκ, όπως επίσης και στις Αιγυπτιακές Αλ Αχλί και Ιτιχάντ.

Έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου, έχοντας 30 συμμετοχές και 1 γκολ».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024