
Ολυμπιακός: Να διευρύνει το σερί κόντρα στη Βαλένθια
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (15/12, 21:15) τη Βαλένθια για την 14η αγωνιστική της Euroleague στο ΣΕΦ.
Να διευρύνει το θετικό του ρεκόρ στη Euroleague θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Βαλένθια απόωε (15/12, 21:15) για τη 14η αγωνιστική, στο ΣΕΦ.
Οι Πειραιώτες, μετά την επικράτηση (77-69) επί της Μπάγερν Μονάχου την περασμένη αγωνιστική, «ανέβηκαν» στο 7-6, ενώ το ίδιο ρεκόρ έχουν και οι «νυχτερίδες».
Έτοιμος ο Ολυμπιακός για να «μεγαλώσει» το σερί του στη Euroleague
Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πολλούς λόγους να χαμογελάει αφού στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τους Ισπανούς είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Το θέμα είναι πως θα διαχειριστεί το πλήρες ρόστερ που διαθέτει πλέον, καθώς θα πρέπει να μείνουν κάποιοι εκτός 12αδας.
Η ώρα του Πετρούσεφ
Κανονικά υπολογίζεται για απόψε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο μοναδικός που δεν θα είναι διαθέσιμος είναι ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην έναρξη του δεύτερου γύρου.
Η Βαλένθια έρχεται στο ΣΕΦ με σημαντικές απουσίες. Οι Σέμι Οτζελέγε, Τσάβι Λόπεθ-Αροστέγι και Τζάρεντ Χάρπερ είναι τραυματίες και δεν ακολούθησαν την αποστολή. Την ιδια ώρα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάρτιν Χέρμανσον, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν: Ανάγκη να διατηρηθεί η εκεχειρία
- Η Μπιγιόνσε βοήθησε την Αν Χάθαγουεϊ να βρει το «swag» της
- Πληρώνοντας για το τίποτα: Οι «αναλογικές» διακοπές και η γοητεία της απόλυτης αποσύνδεσης
- Ο Πύργος του Πειραιά φωτίστηκε στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas
- Έκαναν… «Βιετνάμ» ένα γλέντι στην Εύβοια – Όταν βγήκαν λεκάνες και νιπτήρες για σπάσιμο
- Προκλητική δήλωση CEO της Perplexity: Η ΑΙ θα σας πάρει τις δουλειές, αλλά αξίζει τον κόπο



