Ανοιχτά τα δημαρχεία 24 ώρες/24ωρο στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη εν όψει χιονιά
Σε επιφυλακή τίθενται οι υπηρεσίες του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη.
Σε κατάσταση επιφυλακής έχει τεθεί ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη εν αναμονή της εισβολής της νέας κακοκαιρίας που σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, έρχεται με χιονοπτώσεις, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.
Όλες οι υπηρεσίες του δήμου υπό τις οδηγίες του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη και των αρμόδιων αντιδημάρχων τίθενται σε επιφυλακή, από σήμερα Παρασκευή τα μεσάνυχτα με σκοπό την αντιμετώπιση των κινδύνων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και ιδιαίτερα αυτές των περιοχών του πρώην δήμου Χορτιάτη, δηλαδή στο Ασβεστοχώρι, Χορτιάτη, Φίλυρο και Εξοχή.
Παράλληλα, με SMS στα κινητά των πολιτών ο δήμος προειδοποιεί τους δημότες και τους ενημερώνει με χρηστικές πληροφορίες και χρήσιμα τηλέφωνα για τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
24ωρη βάρδια
Τα τηλεφωνικά κέντρα του Δήμου που από σήμερα Παρασκευή 15/12 τα μεσάνυχτα τίθενται σε 24ωρη βάση είναι:
- Στο Δημαρχείο Πανοράματος το 15195 και το 2313301000Στο κοινοτικό κατάστημα Χορτιάτη το 2310 349508
- Στο πρώην δημαρχείο Ασβεστοχωρίου το 2313 302000
- Τα κοινοτικά καταστήματα Φιλύρου 2310 677000 και Εξοχής 2310 357186.
«Τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα και οι χιονοπτώσεις σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ βρίσκουν τον δήμο μας για άλλη μία αφορά σε επιφυλακή. Όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση των έκτακτων φαινομένων.
Απευθύνω έκκληση στους δημότες να μην παρεμποδίζουν την κίνηση των εκχιονιστικών είτε με άσκοπες μετακινήσεις είτε με παράνομη στάθμευση των οχημάτων τους. Περιμένουμε την κακοκαιρία, βρισκόμαστε σε πλήρη ετοιμότητα», δήλωσε ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
- Μειώνεται η ανθρώπινη προσοχή; Ο μύθος των 47 δευτερολέπτων στην εποχή της οθόνης
- Άρχισαν οι αιτήσεις για τα Πρότυπα, Πειραματικά και Ωνάσεια – Πότε θα διεξαχθούν τα τεστ
- Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται έντονα για τον Μόουζες Ράιτ
- «Δεν θέλει να αντιμετωπίσει την ακρίβεια η Κυβέρνηση» – Κριτική των κομμάτων στα μέτρα κατά της αισχροκέρδειας
- Στη Βουλή η κύρωση της συμφωνίας με τη Chevron, εξηγήσεις για «γκρίζα» σημεία ζητά η Αντιπολίτευση
- Το Ιράν, ο Κόλπος και το υψηλό ρίσκο μιας παρατεταμένης κρίσης
- Αφήνουμε τον σκύλο να είναι σκύλος – Γιατί η φύση του δεν πρέπει να καταπιέζεται
- Αθλητικές μεταδόσεις (12/3): Πού θα δείτε τις ευρωπαϊκές «μάχες» Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και τα ματς στη Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442