Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι Δήμαρχοι Πυλαίας - Χορτιάτη και Λαρισαίων στο 15o OTS Forum

Οι Δήμαρχοι Πυλαίας – Χορτιάτη και Λαρισαίων στο 15o OTS Forum

Ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη & Πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, μίλησε στο Mega για το 15ο OTS Forum.

«Η ημερίδα της OTS έρχεται σε μια ιδανική συγκυρία για την τοπική Αυτοδιοίκηση» δήλωσε ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη και Πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης στην κάμερα του Mega για να προσθέσει με αφορμή την διεξαγωγή του 15ου OTS Forum:

«Το συνέδριο σχεδόν ταυτίζεται χρονικά με την νέα 5ετη αυτοδιοικητική περίοδο. Η ψηφιακή μετάβαση των Δήμων μας, βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο της αυτοδιοικητικής μας ατζέντας, κάτι που ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αναμένεται να ενταθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Θέλουμε να είμαστε κοντά στους δημότες με τις ψηφιακές υπηρεσίες που θα τους διαθέσουμε. Δεν θέλουμε τον κόσμο να ταλαιπωρείτε ερχόμενος στα δημαρχεία, αλλά να κάνει τις δουλειές του απομακρυσμένα, ψηφιακά και εύκολα. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε έχοντας την συνεργασία της κυβέρνησης και ιδιωτικών φορέων όπως της OTS μεταξύ άλλων, οι οποίοι έχουν επενδύσει στην ψηφιακή γνώση και εξέλιξη.

Και εγώ σαν δήμαρχος, διαβεβαιώνω πως θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε ψηφιακά τις υπηρεσίες μας. Για εμάς smart cities είναι η απάντηση στην επανασχεδίαση των σχέσεων της Αυτοδιοίκησης με τους πολίτες.  Να τους προσφέρουμε περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

«Θα εμπλουτίσουμε τις ψηφιακές υπηρεσίες»

Από την πλευρά του, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος δήλωσε στο Mega: «Η διοργάνωση του 15ου ots στην Θεσσαλονίκη δείχνει τον δρόμο του ψηφιακού μετασχηματισμού που πρέπει να ολοκληρωθεί στη χώρα μας, ώστε να μπορέσουμε να εξοικονομήσουμε πόρους και εργατοώρες. Με την χρήση των ψηφιακών μέσων, μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και τις υπηρεσίες που διαθέτουμε στους πολίτες. Εμείς στο Δήμο Λαρισαίων θα επιχειρήσουμε να βελτιώσουμε τις ψηφιακές υπηρεσίες που έχουμε και να τις εμπλουτίσουμε περαιτέρω.»

Sports in

Η παράδοση που… διχάζει το ελληνικό μπάσκετ (vids)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να την διατηρήσει και ο Ολυμπιακός να τη σπάσει...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024