Ο Άρης θα παραταχθεί στη σημερινή (4/12, 21.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ με τη ψυχολογία στα ύψη και στόχο να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Άκης Μάντζιος φαίνεται ότι έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα του αγώνα στην «Opap Arena», με εξαίρεση τη θέση του αντικαταστάτη του τιμωρημένου Βερστράτε στα χαφ.

Αν ο Έλληνας τεχνικός επιλέξει τον Τζούρασεκ, κάτι που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, τότε ο Νταρίντα θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού χαφ. Στην περίπτωση που προτιμηθεί για το βασικό σχήμα ο Πάρδο, τότε ο Ισπανός θα είναι ο επιτελικός μέσος και ο Νταρίντα θα «οπισθοχωρήσει» ως παρτενέρ του Ζουλ στα αμυντικά χαφ.

Θέλει διπλό κόντρα στην ΑΕΚ για το 3/3

Το πλάνο της ενδεκάδας

Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας στο 4-2-3-1 του προπονητή του Άρη, ενώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και στην άμυνα, καθώς συνεχίζει την αποθεραπεία του ο Φεράρι. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Παναγίδης στην αριστερή και ο Μορόν στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός από τους Βερτσράτε και Φεράρι, ο Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει και τους τραυματίες Ρουπ, Πάβισιτς, Ματαρίτα, Βέλεθ και Γκαρθία.