Μύκονος: Επιχειρηματίας βγήκε για… ψάρεμα σε πλημμυρισμένο δρόμο
Ένας επιχειρηματίας στη Μύκονο έγινε viral για το ψάρεμα που έκανε…
Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο βίντεο που απεικονίζει έναν άντρα να ψαρεύει σε πλημμυρισμένο δρόμο στη Μύκονο, η οποία δοκιμάστηκε από την κακοκαιρία Bettina με πλημμύρες και καταστροφές.
Η δυνατή βροχόπτωση που έπληξε το νησί είχε σαν αποτέλεσμα ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στην παραλία του Ορνού να πλημμυρίσει.
Ο ιδιοκτήτης εστιατορίου θέλησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση με τα νερά που είχαν φτάσει έξω από την επιχείρησή του.
Έτσι πήρε ένα καλάμι και άρχισε το ψάρεμα. Μάλιστα στάθηκε τυχερός αφού κατάφερε να ψαρέψει ένα καλαμάρι.
Η δυνατή βροχόπτωση που έπληξε το νησί είχε σαν αποτέλεσμα ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στην παραλία του Ορνού να πλημμυρίσει.
Φυσικά το περιστατικό αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου ο οποίος θέλησε να σατιρίσει τις συνέπειες από την κακοκαιρία Bettina που έπληξε την Μύκονο. Δείτε το βίντεο του mykonoslive.tv
Mετατράπηκε σε πισίνα η μικρή Βενετία στη Μύκονο
Εν τω μεταξύ, οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν την μικρή Βενετία στη Μύκονο, «φούσκωσαν» τη θάλασσα με αποτέλεσμα η γραφική περιοχή του νησιού των ανέμων να γεμίσει με νερά.
Από τις ισχυρές καταιγίδες, η μικρή Βενετία μετατράπηκε σε πισίνα και τα γραφικά σοκάκια στα Ματογιάννια «βούλιαξαν».
Δείτε το βίντεο:
- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ερντογάν στην ηγεσία του AKP;
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]
- Super League 2: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ
- Ο Νετανιάχου ταξιδεύει στις ΗΠΑ και η Τεχεράνη προειδοποιεί τον Τραμπ: «Μην τον αφήσεις να τα διαλύσει όλα»
- ΠΑΣΟΚ: Διχασμός στους «πράσινους» συνδικαλιστές για τα μάτια του Παναγόπουλου






