Σόου Λουκάκου και πρωτιά για το Βέλγιο (5-0) – Φινάλε με νίκη για τη Σουηδία (2-0)
Με τέσσερα γκολ του Ρομέλου Λουκάκου το Βέλγιο νίκησε 5-0 το Αζερμπαϊτζάν και τερμάτισε στην πρώτη θέση του έκτου ομίλου. Διασκέδασε τις εντυπώσεις με το 2-0 επί της Εσθονίας η Σουηδία.
Με τον Ρομέλου Λουκάκου σε… δαιμονιώδη φόρμα, το Βέλγιο διέλυσε με 5-0 το Αζερμπάϊτζάν και στο φινάλε των προκριματικών του EURO 2024 κατέλαβε την πρώτη θέση του 6ου ομίλου, αφήνοντας στη δεύτερη την Αυστρία.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» ολοκλήρωσαν τους προκριματικούς χωρίς ήττα, με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ στις τάξεις τους είχαν και τον πρώτο σκόρερ του τουρνουά με 14 τέρματα. Ο στράικερ της Ρόμα, Ρομέλου Λουκάκου πέτυχε «καρέ» στο σημερινό ματς με το Αζερμπαϊτζάν σκοράροντας και τα τέσσερα τέρματα στο πρώτο μέρος και οδηγώντας την ομάδα του σε μία άνετη νίκη.
Πλέον, οι Αζέροι ελπίζουν σε νίκη του Καζακστάν τη Δευτέρα (20/11) επί της Σλοβενίας, ούτως ώστε οι Κοζάκοι να προκριθούν απευθείας στην τελική φάση της διοργάνωσης και με τη σειρά τους την θέση του Καζακστάν στα πλέι οφ του Nations League τον προσεχή Μάρτιο (εφόσον συμβεί αυτό δεν αποκλείεται να βρεθούν και στο δρόμο της Εθνικής Ελλάδας, αλλά μόνο στον τελικό πρόκρισης).
Νίκη γοήτρου επί της Εσθονίας πέτυχε η Σουηδία στη Στοκχόλμη, με 2-0, χάρη στα γκολ των Κλάεσον και Φόρσμπεργκ. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν 7 ήττες και μόνο μία ισοπαλία σε 8 αγώνες, ενώ οι Σκανδιναβοί «αποχαιρέτησαν» τους προκριματικούς με 3 νίκες, μία ισοπαλία και 4 ήττες.
Η τελική βαθμολογία στον όμιλο:
- Κατασκοπεία: Τα μυστικά του κινέζικου λογισμικού στο κινητό του 54χρονου σμήναρχου
- Στις αρχές της καριέρας του, ο Ίθαν Χοκ δεν άντεχε τον Μπίλι Κράνταπ – Τώρα, είναι φίλοι
- Ομοφοβική επίθεση και ξυλοδαρμός Γερμανού διαιτητή
- Δημιουργία αξίας προς όλους: Μέσα από πρωτοβουλίες που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες
- Ένοχος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού ο ηθοποιός και σκηνοθέτης
- Βρετανία: Πιέσεις να παραιτηθεί δέχεται ο Στάρμερ – Τον κατηγορούν για το χάος από την υπόθεση Έπσταϊν



