Γιουβέντους – Λάτσιο 3-1: Πέρασε πρώτη η «βέκια σινιόρα»
Η Γιουβέντους με τον Βλάχοβιτς πρωταγωνιστή κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κόντρα στη Λάτσιο και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Serie A.
Την εξαιρετική παράδοση που έχει στο Τορίνο απέναντι στη Λάτσιο διατήρησε η Γιουβέντους, η οποία νίκησε με 3-1 στο πρώτο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Serie A.
Η «Γηραιά Κυρία» πέρασε προσωρινά στην κορυφή της Serie A, με το ντέρμπι ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν να ακολουθεί.
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με δύο γκολ (στο 10′ και το 67′) ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «Μπιανκονέρι», οι οποίοι με την 6η τους νίκη στα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια απέναντι στην ομάδα της Ρώμης (έχουν μία ισοπαλία), διατήρησαν το αήττητο στο ξεκίνημα της σεζόν (3-1-0).
Από την άλλη οι «Λατσιάλι», που προέρχονταν από το μεγάλο «διπλό» επί της πρωταθλήτριας Νάπολι, όμως δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο από το να μειώσουν με τον Λουίς Αλμπέρτο.
Η Λάτσιο με μόλις μία νίκη σε 4 ματς (τρεις ήττες) έχει να πανηγυρίσει «διπλό» στο Τορίνο από το Δεκέμβριο του 2017!
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»
- Φοινικούντα: Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία ο συνεργός της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ
- Δημοσκόπηση: «Πληγώνουν» την κυβέρνηση οι κινητοποιήσεις των αγροτών – «Κομμένοι» δρόμοι, «κομμένα» ποσοστά
- Θρίλερ για ρωσικά δεσμευμένα κεφάλαια – Ευρωπαϊκή εμμονή, απρόσμενοι «αντάρτες» και ρωσικά «όπλα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!


