Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε σε μέσο της χώρας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τι τον οδήγησε να έρθει στον Ολυμπιακό αλλά και την πιθανή επιστροφή του στη Σεβίλλη. Επίσης σύγκρινε τους «ερυθρόλευκους» με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Με προσέλκυσε το να με οδηγεί το ένστικτο μου. Ο πρώτος λόγος που ήρθε ήταν να μπορέσω να προπονώ σπουδαίους παίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Ρεάλ στην Ισπανία. Και επίσης πιστεύω στους ανθρώπους. Το να δουλέψω με τον Αντόνιο Κορδόν ήταν ένα επιπλέον κίνητρο. Η πρόκληση είναι συναρπαστική».

Οι φήμες που τον πλήγωσαν και η διακριτικότητα που εκτιμάει

Ο 42χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στη Σεβίλλη και στις φήμες που τον ήθελαν ως τον αντικαταστάτη του Χουλέν Λοπετέγκι τον Οκτώβριο του 2022.

«Η είδηση ότι υποτίθεται ότι ήταν ήμουν ο νέος προπονητής της Σεβίλλης με πλήγωσε. Πολλά πράγματα ειπώθηκαν με τη Σεβίλλη που δεν ήταν αλήθεια. Η διακριτικότητα στο ποδόσφαιρο είναι κάτι που εκτιμώ πολύ».

Ο ίδιος αυτή την περίοδο αισθάνεται πιο πλήρης και έμπειρος ως προπονητής.

«Για το μέλλον κανείς δεν ξέρει αν θα επιστρέψω στη Σεβίλλη. Όταν κερδίζεις έρχεσαι πιο κοντά σε όλους τους πάγκους, όταν χάνεις, απομακρύνεσαι ακόμα και από τους δικούς σου. Έτσι αντιλαμβάνομαι το πρωτάθλημα.»