Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνεθ: «Ηταν μία τέλεια εβδομάδα»

Μαρτίνεθ: «Ηταν μία τέλεια εβδομάδα»

Ο Μαρτίνεθ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια και τις νίκες που πέτυχε η ομάδα του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-0 την Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική της Super League και έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα.

Μια εξαιρετική εμφάνιση και μια επιβλητική νίκη για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να εκφράζει την ικανοποίησή του για την εικόνα του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με τη Λαμία, συνεχάρη τους παίκτες του και δήλωσε χαρούμενος για τις εμφανίσεις που έκανε ο Ολυμπιακός αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι μετά από ακόμη μία ευρεία νίκη του Ολυμπιακού: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, σε όλο το επιτελείο και στους φιλάθλους μας. Πραγματικά ήταν μία τέλεια εβδομάδα, κάναμε καλά παιχνίδια με πολλά γκολ υπέρ μας, με κανένα γκολ εναντίον μας. Σήμερα αντιμετωπίσαμε την Λαμία, μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και αυτό μας κόστισε λίγο στην αρχή του αγώνα να είμαστε ακριβείς στις μπαλιές μας, μας δυσκόλεψαν. Ωστόσο διατηρήσαμε την συγκέντρωσή μας και τη στρατηγική μας, είχαμε καλές στημένες φάσεις, πολλές ευκαιρίες».

Για το τι σημαίνει για την ομάδα το 3/3 στο πρωτάθλημα: «Δείχνει πως η ομάδα αφομοιώνει καλά το πλάνο μας, δείχνει πως οι παίκτες έχουν πολύ καλή συγκέντρωση και προσπαθούν πάρα πολύ να κάνουν καλά παιχνίδια. Νομίζω ότι υπάρχουν πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν, δείχνουμε επίσης ότι πρέπει να δοθεί χρόνος συμμετοχής στους καινούριους ποδοσφαιριστές, να ενσωματωθούν όλοι. Πάντα υπάρχουν πράγματα να διορθωθούν, ως τώρα έχουν πάει καλά τα πράγματα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το αν ήθελε τη διακοπή του πρωταθλήματος σε αυτή τη χρονική περίοδο: «Οι συνθήκες έτσι είναι, ποτέ δεν μπορείς να τις ελέγξεις, δεν τις βρίσκεις εσύ, σε βρίσκουν και για αυτό πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό το πλάνο, σε αυτό το πρόγραμμα που υπάρχει. Νομίζω είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες, σήμερα υπήρχαν παίκτες που δεν θέλαμε να ρισκάρουμε, για παράδειγμα ο Σκάρπα που δεν χρειαζόταν να πάρουμε ένα ρίσκο σήμερα και να τον επιβαρύνουμε.

Υπάρχουν παίκτες που θα εκμεταλλευτούν αυτή τη διακοπή για να ξεκουραστούν, επίσης θα βρούμε χρόνο για να ενσωματώσουμε καλύτερα τους καινούριους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν να ξαναπαίζουν βασικοί, όλο αυτό θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε. Σίγουρα θα θέλουμε να επιστρέψουμε με τα ίδια αποτελέσματα με τόσα καλά παιχνίδια που μας έχουν δώσει αυτοπεποίθηση και να προσευχηθούμε να γυρίσουν καλά, υγιείς και με την ίδια όρεξη οι ποδοσφαιριστές που θα φύγουν για την Εθνική».

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024