Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα μεγάλα κέφια των «παλιών» και οι δύο λάτιν

Τα μεγάλα κέφια των «παλιών» και οι δύο λάτιν

Ο Μαρτίνεθ μπορεί να περιμένει πολλά από τους Έλληνες παίκτες τη χρονιά που ξεκίνησε κι αυτό είναι άλλωστε κάτι που το έχει επισημάνει ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του λιμανιού.

Ο Ολυμπιακός έκανε και με το παραπάνω τη «δουλειά» του στο παιχνίδι με την Λαμία, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εύκολα της αντιπάλου τους με 4-0.

Έτσι οι πειραιώτες πέτυχαν την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και πηγαίνουν στη διακοπή με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Κι αυτό όχι μόνο λόγω των νικών αλλά και λόγω της συνεχούς βελτίωσης που παρουσιάζει η ομάδα του λιμανιού στο παιχνίδι της.

Ο Ολυμπιακός ανεβάζει «στροφές» από αγώνα σε αγώνα και δεν είναι τυχαίο πως οι τριάρες και οι τεσσάρες είναι στην «ημερήσια διάταξη», σε Ελλάδα και Ευρώπη, γεγονός που ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον Μαρτίνεθ.

Πάμε όμως να δούμε ορισμένα στοιχεία από το ματς με την Λαμία που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σχηματίζουν την «μεγάλη εικόνα» για την ομάδα που «χτίζει» ο Ισπανός προπονητής.

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να σταθούμε στην εξαιρετική παρουσία που έχουν οι «παλιοί» παίκτες της ομάδας και ειδικά οι Έλληνες.

Ο Μασούρας σκόραρε και κόντρα στην Λαμία πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ του τη φετινή σεζόν, δείγμα της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Ο Κώστας Φορτούνης πέτυχε και αυτός γκολ (το τρίτο στη σεζόν) ενώ είχε και δύο ασίστ, δείχνοντας και αυτός αναγεννημένος τη φετινή περίοδο.

Ο Ρέτσος ήταν ξανά σταθερός ενώ και ο Πασχαλάκης είναι σε καλή φόρμα και είναι μεγάλο κέρδος για τον Ολυμπιακό η πολύ καλή παρουσία των Ελλήνων παικτών του στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο Μαρτίνεθ μπορεί να περιμένει πολλά από τους Έλληνες παίκτες τη χρονιά που ξεκίνησε κι αυτό είναι άλλωστε κάτι που το έχει επισημάνει ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του λιμανιού.

Γιατί δεν είναι μόνο οι παίκτες που προαναφέραμε. Είναι επίσης ο Ντόι, ο Βρουσάι, ο Τζολάκης και ο Αλεξανδρόπουλος που έχουν δείξει ότι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όποτε χρειαστεί.

Καλή εικόνα έβγαλε και πάλι ο Έσε, καθώς ο Αργεντινός μέσος έδειξε σωστή αμυντική συμπεριφορά και σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις είχε πολύ καλά τάκλιν, βάζοντας τέλος σε προσπάθειες των φιλοξενούμενων για αντεπιθέσεις.

Παιχνίδι με παιχνίδι ο Εσε κερδίζει πόντους και δείχνει ότι θα έχει κομβικό ρόλο στον Ολυμπιακό της φετινής χρονιάς.

Σε ότι αφορά τον Ορτέγκα, υπάρχει μια φάση που δείχνει ότι πρόκειται για παίκτη με πολλές δυνατότητες. Η συνεργασία που είχε με τον Φορτούνη από αριστερά, στο πρώτο ημίχρονο, είναι ενδεικτική του τρόπου σκέψης του 24χρονου μπακ και ο Μαρτίνεθ περιμένει πολλά από το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός πάει με ηρεμία στην διακοπή έχοντας πετύχει τους στόχους του. Είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μεγάλη υπόθεση επίσης η δυναμική που παρουσιάζουν οι πειραιώτες παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κι αυτό είναι πάντα ζητούμενο στον Ολυμπιακό.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024