
ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στη Χαρτς
Με Βιεϊρίνια στην βασική ενδεκάδα παρατάσει τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον «τελικό» της Τούμπας απέναντι στην Χαρτς, με φόντο μία θέση στους ομίλους του UEFA Europa Condference League.
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα στην «Τούμπα» την σκωτζέζικη Χαρτς, για τον επαναληπτικό του ζευγαριού στα πλαίσια των playoffs του UEFA Europa Conference League.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα υπερασπιστούν το σκορ (2-1) του πρώτου αγώνα, όπου οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να φύγουν με την νίκη από το «Tynecastle Park», με το γκολ του Ζίβκοβιτς στο 75ο λεπτό.
Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα (από αριστερά προς τα δεξιά) Μπάμπα, Κουλιεράκης, Εκόνγκ και Βιεϊρίνια.
Στα χαφ Τσιγγάρας και Σβαμπ και σε θέση επιτελικού ο Κωνσταντέλιας. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Ζίβκοβιτς, στο δεξί ο Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπράντον Τόμας.
#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για την αναμέτρηση κόντρα στη Χαρτς στο γήπεδο της Τούμπας #PAOKHOM #UECL #Pregame #PamePAOKARA pic.twitter.com/CoW84Yf3FY
— PAOK FC (@PAOK_FC) August 31, 2023
Από την άλλη η ενδεκάδα του ΜακΆβοι για την Χαρτς αποτελείται: Κλαρκ, Κεντ, Κίνγκσλεϊ, Σάκλαντ, Μπόις, Άτκινσον, Ντέβλιν, Ρόουλς, Κοχρέιν, Σίμπικ, Βάργκας.
? ???? ????
Your Hearts starting XI to face PAOK in tonight’s #UECL play-off tie in Greece! pic.twitter.com/piFBaSZHHa
— Heart of Midlothian FC (@JamTarts) August 31, 2023
- Yuriy Kosiuk: Ποιος είναι ο Ουκρανός «βασιλιάς του κοτόπουλου» που εξαγοράζει τη Νιτσιάκος
- O Ράις στηρίζει τους συμπαίκτες του μετά τον χαμένο τελικό του Champions League
- Τουρίστρια βούτηξε και κολύμπησε στη Φοντάνα ντι Τρέβι – Έφαγε πρόστιμο 500 ευρώ
- Αθήνα: Διακοπή της κυκλοφορίας στο Κέντρο λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης
- Τι γράφουν στην Ιταλία για το μέλλον του Πίτερς
- Τουρκία: Λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από σύγκρουση – 8 νεκροί ανάμεσά τους ένα 9 μηνών βρέφος
