«Καυτός» Παυλίδης για την Άλκμααρ
Η Άλκμααρ νίκησε 3-1 με ανατροπή την Βααλβάικ έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Παυλίδη.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει μπει… με φόρα στο νέο πρωτάθλημα της Eredivisie.
Βρήκε δίχτυα στην πρεμιέρα με την Γκόου Αχέντ και σήμερα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο 2Χ2 της Αλκμααρ στην έδρα της Βααλβάικ, όπου με δύο γκολ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-1 στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 2ησς αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.
Ο Έλληνας διεθνής στράικερ ισοφάρισε το γκολ του Κράμερ (41′) στο 54′ και στο 79′ «κλείδωσε» το «διπλό» με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς και τρίτο σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο 59′ ο Ντε Βιτ είχε δώσει προβάδισμα στην ΑΖ. Εκτός του Παυλίδη στο αρχικό σχήμα των νικητών βρέθηκε και ο Παντελής Χατζηδιάκος.
Τβέντε και Χέρενφεν έκαναν το 2Χ2 στο ολλανδικό πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-1 και 2-0 αντίστοιχα επί των Τσβόλε (εντός) και Ουτρέχτη (εκτός), ενώ η πρωταθλήτρια Φέγενορντ δεν κατάφερε να «σπάσει το ρόδι» για δεύτερη σερί αγωνιστική με τη νέα ισοπαλία που παραχώρησε, σήμερα, στην έδρα της Σπάρτα Ρότερνταμ.
Ο Δουβίκας έπαιξε σε όλο το ματς, ωστόσο, η Ουτρέχτη γνώρισε μία ακόμη ήττα και μετά από 2 αγωνιστικές δεν έχει ακόμη βαθμό.
- Ιράν: Πόσο αποτελεσματική είναι η τακτική αποκεφαλισμού της ηγεσίας
- Κανέλλη: Η Ελλάδα συμμετέχει στον πόλεμο – Το κόστος θα το πληρώσει ο λαός
- Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028
- Ανοιχτά ενδεχόμενα για το πολιτικό του μέλλον άφησε ο Κωνσταντινόπουλος – «Νιώθω σίγουρος για αυτό που έκανα»
- Παραλήρημα Θεοχάρη στη Βουλή: «Αφού δεν σας ενδιαφέρει η Ελλάδα γιατί είστε βουλευτής», είπε στον Καζαμία – Χαμός στην Ολομέλεια
- Νέα Αριστερά: Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες για τον αφθώδη πυρετό στη Λέσβο


