
Ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία ο Μαυροπάνος (pics)
Ο Μαυροπάνος έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Μπόχουμ και ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αγγλία για χάρη της Γουέστ Χαμ.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος δεν βρίσκεται στην σημερινή αποστολή της Στουτγκάρδης για το παιχνίδι κόντρα στην Μπόχουμ για την Bundesliga, καθώς συμφώνησε για την μεταγραφή του στην Γουέστ Χαμ με ένα ποσό κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους.
Ο Έλληνας διεθνής έγινε ο βασικός στόχος των «σφυριών», μετά την αναμονή που έκαναν για τον Χάρι Μαγκουάιρ, και αποφάσισαν να στρέψουν αλλού το βλέμμα τους, και πλέον οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για τον 25χρονο αμυντικό.
Exclu: Dinos Mavropanos set to complete West Ham transfer for €22m fee + €3m in add-ons. ??
Arsenal set to benefit from sell-on clause, as revealed weeks ago.
Greek international excited about return to the Premier League. pic.twitter.com/zDg9PIxISD
— Chris Wheatley (@ChrisWheatley) August 19, 2023
Παράλληλα, η γερμανική ομάδα έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Μαυροπάνου, στο πρόσωπο ενός άλλου… Έλληνα, αλλά γεννηθής στην Ελβετία. Το όνομά του Λεωνίδας Στεργίου, ο οποίος ανήκει στην Σεν Γκάλεν και βρίσκεται στην Στουτγκάρδη ώστε να ολοκληρώσει την μετακίνησή του, με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
?? ?⚪ Leonidas Stergiou now at Stuttgart in order to complete his move to #VfBStuttgart??
? Loan with an option to buy at 2,5M€. #mercato #FCStGallen #Bundesliga https://t.co/bVRc1c0dIb pic.twitter.com/9VipYuukgs— Sacha Tavolieri (@sachatavolieri) August 19, 2023
- Πανιώνιος – Ολυμπιακός 13-22: Το 21Χ21 με Ζαλάνκι οι Πειραιώτες
- «Είναι απαίσιο! Θα το λατρέψεις» – Η Σάντρα Μπούλοκ «έριξε» το Instagram – Η Τζένιφερ Άνιστον, τα ρεκόρ, το τρολάρισμα
- Είμαστε φτιαγμένοι από… πλαστικό; Η αόρατη απειλή που «κυλάει» στις αρτηρίες μας
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκιουλέρ το 0-1 για τη «βασίλισσα», ισοφάρισε σε 1-1 ο Πάβλοβιτς (vids)
- Γιατί είμαστε όλοι τόσο κουρασμένοι; Τα σοκαριστικά στοιχεία για τη συλλογική μας αϋπνία
- Στο νοσοκομείο η Μαρίζα Κωχ – «Ένας ακόμη σκληρός Απρίλης» γράφει

