
Πανελλαδικές 2023: Μητέρα τριών παιδιών νίκησε τον καρκίνο και πέρασε στην πρώτη της επιλογή
Συγκινεί η ιστορία της 42χρονης Αναστασίας Μπαστούνη από τη Μυτιλήνη, μητέρας τριών παιδιών που νίκησε τον καρκίνο και αποφάσισε να ακολουθήσει τα όνειρά της
Τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης το υπουργείο Παιδείας δίνοντας τέλος στην αγωνία των χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.
Ο αγώνας όλων των υποψηφίων για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αξίζει της προσοχής μας. Ωστόσο, ο αγώνας κάποιων από αυτούς αποτελεί παράδειγμα ζωής και αποφασιστικότητας.
Όπως ο αγώνας που έδωσε η Αναστασία Μπαστούνη, μητέρα τριών παιδιών, που πριν από τέσσερα χρόνια πάλεψε με το καρκίνο και τον νίκησε και σήμερα πέρασε στην πρώτη της επιλογή, στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
«Βαθιά ανάσα ότι όλα πήγαν καλά» σχολιάζει μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου, η Αναστασία λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. «Είναι επιτυχία συλλογική, όλης της οικογένειάς μου. Πρώτα του Στράτου, του άντρα μου και των παιδιών μου, που με στήριξαν και όλοι έκαναν υπομονή» λέει συγκινημένη.
Η ίδια επίσης δήλωσε στο aeolos.tv πως αισθάνεται απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους τους ανθρώπους που την βοήθησαν να πετύχει το στόχο της.

Η Αναστασία φοίτησε στο 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης συγκέντρωσε 17.400 μόρια και αυτό που πέτυχε είναι το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά της 17 και τα δίδυμα 16 ετών «που τόσο καιρό εκπαιδεύτηκαν στην ξηρά τροφή», αναφέρει γεμάτη ευτυχία. «Μόνο να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα με θέληση και προσπάθεια θα τα καταφέρουμε» καταλήγει η Αναστασία Μπαστούνη.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (5/5): Πού θα δείτε Μονακό – Ολυμπιακός και τον ημιτελικό Άρσεναλ – Ατλέτικο
- Η Κάμερον Ντίαζ μητέρα ξανά στα 53 της – «Αγαπάμε τη ζωή» λένε με τον Μπέντζι Μάντεν
- Ιαπωνία: Παρέλαβε ρωσικό πετρέλαιο μετά το κλείσιμο της στρόφιγγας στη Μέση Ανατολή – «Αναθέρμανση σχέσεων με Μόσχα»
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ο Ολυμπιακός θέλει να καθαρίσει τη σειρά στο Μονακό και να κλείσει θέση στο Final Four
- H Άρσεναλ είναι ξανά το φαβορί για τον τίτλο: Το πρόγραμμα των «κανονιέρηδων» και της Σίτι μέχρι το φινάλε της Premier League

