Με 15 παίκτες η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Ιρλανδίας και Γαλλίας
Με 15 παίκτες πραγματοποιείται η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει των προκριματικών του Euro 2024, αφού δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα όσοι έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.
Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, η Εθνική ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του Euro 2024, όπου θα αντιμετωπίσει τις Ιρλανδία (16/6, εντός) και Γαλλία (19/6, εκτός).
Η πρώτη εβδομάδα που είχε ο Γκουστάβο Πογέτ για να προπονήσει και να καταστρώσει τα σχέδιά του για τα δύο ματς, ολοκληρώνεται με αρκετές απουσίες. 15 από τους κληθέντες ποδοσφαιριστές δίνουν το παρών στις προπονήσεις, με τους υπόλοιπους να έχουν ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους στο εξωτερικό.
Αναλυτικά οι παίκτες που προπονούνται με την Εθνική: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.
Ο Ουρουγουανός Ομοσπονδιακός τεχνικός περιμένει σταδιακά και την ενσωμάτωση των Οδυσσέα Βλαχοδήμου, Παντελή Χατζηδιάκου, Κώστα Τσιμίκα, Γιάννη Παπανικολάου, Δημήτρη Λημνιού, Βαγγέλη Παυλίδη και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ώστε να μπορεί να δουλέψει σε σχήματα και στα ζευγάρια παικτών που θα αγωνιστούν σε κάθε θέση, ώστε να παρουσιαστεί μια ομάδα με τη μεγαλύτερη δυνατή ομοιογένεια,
- Βενεζουέλα: Η Ρωσία στέλνει υποβρύχιο για συνοδεία τάνκερ που προσπάθησαν να κατασχέσουν οι ΗΠΑ
- Λίβανος: Αλλοι 2 νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ
- Βενεζουέλα: Επταήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα της επίθεσης των ΗΠΑ
- Γροιλανδία: Ο Τραμπ εξετάζει και τη χρήση «του στρατού» για την απόκτησή της, ξεκαθαρίζει ο Λευκός Οίκος
- Ουκρανία: Ο Μακρόν δηλώνει πως σχεδιάζει να συνομιλήσει με τον Πούτιν «το συντομότερο δυνατόν»
- Συρία: 9 νεκροί σε συγκρούσεις Κούρδων με κυβερνητικές δυνάμεις στο Χαλέπι

