Τσάβι: «Μιλάω με τον Μέσι, είναι στο χέρι του η επιστροφή του»
Ο Τσάβι παραδέχθηκε πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Λιονέλ Μέσι, ενώ για την πιθανή επιστροφή του οποίου στην Μπαρτσελόνα είπε πως είναι δική του απόφαση.
Μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα την Κυριακή επί της Μαγιόρκα (3-0), ο Τσάβι αναφέρθηκε στην περίπτωση του πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι, του οποίου το ποδοσφαιρικό μέλλον παραμένει ακόμα αβέβαιο.
Η φημολογία θέλει τον «Pulga» να επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα, να εξετάζει φαραωνικές προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, ενώ δεν έχουν λείψει και οι αναφορές στο MLS και συγκεκριμένα στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Ο τεχνικός των «Μπλαουγκράνα» ρωτήθηκε (για πολλοστή φορά) μετά τον αγώνα με τους «νησιώτες» αν υπάρχει κάτι νεότερο για την υπόθεση.
«Χωρίς αμφιβολία, ο Μέσι μπορεί ακόμη να μας βοηθήσει. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Έφτασε στο σημείο να γίνει και μέσος. Ίσως να έχασε λίγη από την εκρηκτικότητά του αλλά τον είδαμε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει χρόνια ακόμη μπροστά του.
Μιλώ πάντα με τον Μέσι. Μίλησα και στον Λαπόρτα και η επιστροφή του είναι κάτι που μου βγάζει νόημα εμένα. Εξακολουθεί να είναι νικητής, ηγέτης και πεινασμένος ποδοσφαιριστής. Είναι τέλειος για το σύστημά μας. Είναι στο χέρι του Λέο, εκείνος είναι που θα αποφασίσει, όλα εξαρτώνται από εκείνον».
- Συρία: Το Ισλαμικό Κράτος πίσω από τις επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους
- Νέα αποκάλυψη για τη δράση της ICE: Πράκτορας είχε σκοτώσει πολίτη το 2025
- 76ο Φεστιβάλ Βερολίνου: Χρυσή Αρκτος στα «Κίτρινα Γράμματα» του Ιλκέρ Τσατάκ
- Κρήτη: Έδειραν κατηγορούμενο μέσα στα δικαστήρια
- Ερνανγκόμεθ: «Ο πρώτος τίτλος σημαίνει πολλά – Εχουμε την πίεση να τους κερδίζουμε όλους» (vid)
- Ισπανία: Επενδύει στις σχέσεις με την Κίνα για την ασιατική στρατηγική της
