Ενδεκάδα με αρκετές εκπλήξεις επιλέγει ο Τόλης Τερζής στο σημερινό (8/5, 21.00) εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Ντουκουρέ παίρνει τη θέση του Ετέμπο στα χαφ, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος θα αντικαταστήσει τον Πάλμα στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Ακόμα, αν και ο Καμαρά εξέτισε την ποινή του, μένει στον πάγκο και ο Γκρέι ξεκινάει για δεύτερο σερί ματς στην κορυφή της επίθεσης. Ο Φαμπιάνο δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί για 90 λεπτά και ο Ενκουλού θα πάρει τη θέση του και θα είναι ο παρτενέρ του Πίρσμαν στο κέντρο της άμυνας.

Ο Τερζής παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Εμπακατά θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, ο Μαζικού το αριστερό, ενώ οι Πίρσμαν και Ενκουλού θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Ντουκουρέ, Νταρίντα και Ρουπ είναι η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Ο Ματέο Γκαρσία θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Χριστοδουλόπουλος στην αριστερή και ο Γκρέι στην κορυφή.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Καματσο, Ετέμπο, Φαμπιάνο, Καμαρά, Οντουμπάζιο, Ιτούρμπε, Παναγίδης και Σγούρος.