Ιστορικό χαμηλό για το διπλό της ΑΕΚ επί του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»! Σύμφωνα με τις στοιχηματικές η Ένωση δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Η νίκη της ΑΕΚ έχει πέσει μέχρι και το 1.19 ενώ δεν τη συναντάμε πάνω από το 1.20, λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης. Όσο για τον άσο; Η απόδοση κυμαίνεται από το 17.00 μέχρι και το 15.75.
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.