Οι Ελληνες είδαν τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου από το Mega
Στην πρώτη θέση το Mega στην κάλυψη της στέψης από τη Βρετανία
Οι τηλεθεατές επέλεξαν το MEGA για να παρακολουθήσουν τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.
Στα σημαντικά γεγονότα εγχώριου αλλά και παγκόσμιου ενδιαφέροντος, το MEGA δίνει σταθερά το «παρών» και κερδίζει την ψήφο εμπιστοσύνης του τηλεοπτικού κοινού.
Το Σάββατο 6 Μαΐου, το MEGA μετέδωσε λεπτό προς λεπτό την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου και της συζύγου του, Καμίλα, με παρουσιάστρια τη Μαριλένα Γεραντώνη, και βρέθηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.
Στη ζώνη μετάδοσής της, η έκτακτη ροή ενημέρωσης του MEGA κυριάρχησε του ανταγωνισμού με ποσοστό 17,1% στο σύνολο του κοινού και τη διαφορά να αγγίζει τις 4,6 και πλέον μονάδες (ΑΝΤ1 12,5%, ALPHA 12,4%, ΣΚΑΪ 10%, OPEN 6,2%, ΕΡΤ1 5,6%, STAR 3,4%). Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές.
Πρωτιά σημειώθηκε και στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 13,8%.
Η Μαριλένα Γεραντώνη και το δημοσιογραφικό επιτελείο του MEGA κατέκτησαν και επιμέρους κοινά, όπου τα ποσοστά ξεπέρασαν το 18,5%, με το υψηλότερο να καταγράφεται στο 22,2%.
- Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη – Σε ποια εκπομπή θα τον δουν οι τηλεθεατές
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η μαρτυρία που αναπτερώνει τις ελπίδες
- Γιάννης Ξυλούρης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο λαουτιέρη
- Ηράκλειο: Αίσιο τέλος για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο αθλητής με τις υψηλότερες απολαβές στον κόσμο
- Λεπτοκαρυά: Ισόβια κάθειρξη στην 35χρονη που σκότωσε και έθαψε τον σύντροφό της στην αυλή
